İskele


  • Home
  • News
  • ‘SEVDAMIZ İSKELE’ KAZANANLARI AÇIKLANDI
Monday, 26 March 2018 00:00

‘SEVDAMIZ İSKELE’ KAZANANLARI AÇIKLANDI

28947626 2511850299039517 4060204130830510961 o

İskele Belediyesi sınırları içerisinde, İskele Merkez ve köylerini anlatan en iyi kareyi yakalamak için bu yıl ilk kez düzenlenen ‘Sevdamız İskele’ temalı fotoğraf yarışmasının kazananları belli oldu. 9. Kültür Sanat Günleri kapsamında bu yıl ilki gerçekleştirilen ve KKTC’deki tüm amatör ve profesyonel herkese açık düzenlenen yarışmanın ödül töreni geçtiğimiz Cumartesi akşamı yapıldı. İskele Kapalı Düğün Salonu’nda gerçekleşen ödül töreni ve sergiye İskele Belediye Başkanı, meclis üyeleri, müdür vekili, jüri üyeleri, fotoğraf sanatına gönül verenler ve bu sanata ilgi duyan vatandaşlar katıldı.

FOTOĞRAF YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU 
3 kişiye 2 bin TL’lik çalışma ödülünün verildiği gecede, sergilenmeye layık bulunan fotoğraflar arasından seçilen 2 fotoğraf da ödül aldı. 14 fotoğrafçının toplam 64 fotoğrafla katıldığı yarışmanın jüri üyeliğini ise Mehmet Uluhan, Hakime Erol ve Ayşen Biçici Taşkın yaparken, gözlemciliği ise Ebru Kırmızı yaptı.

Jürinin, çalışma ödülünü kazananları seçmekte bir hayli zorlandığı yarışmanın finalinde ödül almaya hak kazananlar şöyle; 
Çalışma Ödülü: Mehmet Ali Karahasan “BÖCEK” (2bin TL)
Çalışma Ödülü: Tevfik Ulual “SİYAH BEYAZ” (2 bin TL) 
Çalışma Ödülü: Mehmet Gökyiğit “PERFECT SUNSET” (2bin TL)

Yarışmaya katılan 64 fotoğraf arasından 59 fotoğraf ise sergilenmeye layık görüldü. Pazartesi ve Salı günü de İskele Belediyesi Kapalı Düğün Salonu’nda gezilebilecek sergide, en iyi iki fotoğraf da seçildi.

Jürinin, sergilenmeye layık görülen fotoğraflar arasından ödül almaya hak kazanan isimler ise; 
Hüseyin Çekirdek “SHADOW” 
Ayşe Gökyiğit “DOKU”

Dereceye girenlere ödüllerin verildiği gecede, fotoğrafları sergilenmeye layık görülen katılımcılara teşekkür belgesi, katkılarından dolayı ise Kotitaş Kıbrıs Turizm LTC ile Exotic Hotel’e de teşekkür plaketi takdim edildi.

SADIKOĞLU: “BU SEVDA GERÇEK SEVDA”
Ödüllerin verildiği gecede, onlarca fotoğraf arasından en iyilerini seçmekte zorlanan, bu etkinlik için İskele Belediyesi’ne katkıda bulunan değerli jüri üyelerine şükranlarını belirterek konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, profesyonel ve amatör fotoğrafçı ayrımı yapmadan fotoğraf sanatına ilgi duyan herkese açık düzenlenen “sevdamız iskele” fotoğraf yarışmasına katılan herkese teşekkür etti. İskele Belediyesi olarak “Sevdamız İskele” temalı yarışmanın amaca hizmet ettiğine de değinen Başkan Sadıkoğlu, fotoğraf yarışmasıyla bu sevdanın gerçek sevda olduğunu kanıtladıkları ifade etti.

Read 2025 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal