İskele


Wednesday, 04 July 2018 00:00

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

36474415 2592069511017595 6527732746637279232 o

50. Geleneksel İskele Festivali  ‘Mağusa Müzik Band’ Konseri ardından ise bu yıl 23.’sü düzenlenen Uluslararası İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali Geleneksel Kostüm Defilesi ile Bay ve Bayan Festival Güzeli seçimi ile devam etti. İskele Açık Hava Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Geleneksel Kostüm Defilesi ile Bay ve Bayan Festival Güzeli Yarışması renkli görüntülere sahne oldu.
MAĞUSA MÜZİK BAND KULAKLARIN PASINI SİLDİ
Seslendirdiği Türkçe ve İngilizce hareketli şarkılarla seyircilerin kulaklarının pasını silen ‘Mağusa Müzik Band’ grubu seyirciden tam not aldı. Yaklaşık bir saat sahnede kalan grup konser sonrasında sahneyi 23. Uluslararası İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali için adamızda bulunan gösteri ekiplerine bıraktı.
RENKLER VE KÜLTÜRLER İSKELE’DE BULUŞTU 
Gece; Uluslararası İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali’ne katılan ekiplerin geleneksel kostüm defilesi ile devam etti ve bay ve bayan festival güzeli seçimi ile son buldu. KKTC ve Türkiye’nin yanı sıra; Brezilya, Bolivya, Romanya, Rusya, Çekya Cumhuriyeti, Makedonya ve Macaristan’dan Geleneksel İskele Festivali için İskele’ye gelen gençlerin giydiği kostümler; büyük beğeni topladı.
KOSTÜM ÖDÜLLERİ BOLİVYA VE MACARİSTAN’IN OLDU
Gülgün Sanlıer, Fatoş Melis Taygun, Metin Ziya Güngör, Sıdıka Bada, Tuğçe Erdönmez, Esra Arslan, Eray Göksan, İldeniz Elbasan, Ayhan Çağlar, Halil Poyrazoğlu ve Seral Sökmen’den oluşan jüri üyeleri dereceye girenleri seçmekte bir hayli zorlandı. Gecenin sonunda kostüm ödülleri Bolivya ve Macaristan’ın oldu.
ERKEK FESTİVAL GÜZELİ BREZİLYA, BAYAN FESTİVAL GÜZELİ RUSYA’DAN
23. Uluslararası İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali’nde erkek ve bayan festival güzeli ödüllerini ise Brezilya ile Rusya paylaştı. Erkek festival güzeli Brezilya’dan Rikardo Oliverio olurken bayan festival güzeli ise Rusya’dan Anastasia Bulasheva oldu. Erkek Festival Güzeline ödülünü İskele Belediyesi Müdür Vekili Tahir Musalar’ ın verdiği gecede bayan festival güzeline ödülünü ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu eşi Ayşe Sadıkoğlu ile birlikte verdi.
ERKEK FESTİVAL GÜZELLERİ
1.Rikardo Oliverio - BREZİLYA
2.Albert Nagy – MACARİSTAN
3.İlya Vorozhtov – RUSYA
BAYAN FESTİVAL GÜZELLERİ
1.Anastasia Bulasheva – RUSYA
2.Victoria Debucean– ROMANYA
3.Fanni Fabian– MACARİSTAN
BAY VE BAYAN İSKELE GÜZELİ
Nihat Çetin – TÜRKİYE
Maria Mazunina – RUSYA
BAY VE BAYAN BASIN GÜZELLERİ
Luis Antonio – BREZİLYA
Daria Ivanova – RUSYA
BAYAN VENÜS BEACH GÜZELİ
Tais Kinterio – BREZİLYA

Read 2115 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal