• FODER "Benim Kıbrısım: Kıbrıs’ta Çocuk Olmak" temalı 3. Telsim Fotoğraf Yarışmasını düzenledi.
Perşembe, 15 Ocak 2015 00:00

Telsim, Kıbrıs’ta çocuğun toplumdaki yeri, önemi, değeri ve etkisi ile, çocukları nasıl gördüğümüz veya nasıl görmek istediğimizi göstermek amacıyla, Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği (FODER) işbirliğinde “Benim Kıbrısım: Kıbrıs’ta Çocuk Olmak” temalı 3. Telsim Fotoğraf Yarışmasını düzenledi.

Yaşam koşturmacası içinde zaman hızla akıp giderken, çoğu zaman çocuklarımıza ve onların hayatımıza kattıklarına çok fazla zaman ayıramıyoruz. Bu anlamda Telsim, farklı bakan gözlerin objektifinden Kıbrıs’ta çocuk olmaya dair en özel kareleri FODER işbirliğiyle düzenlediği fotoğraf yarışmasında Kıbrıs’taki Çocukları fotoğraf karelerine taşıdı.

Fotoğraf Yarışması’nda dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan fotoğraf karelerini, sizlerle de paylaşmak istedik.
Fotoğraflar 100 TL’den Kıbrıs Türk Ortopedik Özürlüler Derneği yararına satışa sunulmaktadır. İlgilenen kişilerin 0542 880 9914 numaralı telefondan Nil Z. Atai’ye ulaşmaları rica olunur.

TELSİM-FODER