İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 05 Aralık 2016 01:00

FARKINDALIK YARATTILAR

15369196 2170522043172346 5840020770999751863 o

İskele Belediyesi ile Her Daim Dostlar, Sınırüstü Köyü ile Boğaziçi Köyü arasında kalan yolda çevre temizliği yaptılar. Bu hafta sonu gerçekleşen etkinlik 07.30-08.30 saatleri arasında yapıldı.

SADIKOĞLU: “FARKINDALIK ÇOCUK YAŞTA EĞİTİMLE BAŞLAR”
Etkinliğe katılarak destek veren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, farkındalık yaratmaya çalıştıklarını söyledi. Bu farkındalık sadece bugün değil her zaman olmalı diyen Sadıkoğlu, farkındalığın ise çocuk yaşta eğitimle başladığına dikkat çekti. Her daim dostlar gibi İskele Belediyesi’nin de her zaman temizlik etkinliği düzenlediğini ifade eden Sadıkoğlu, önemli olanın temizledikten sonra da çevrenin temiz kalabilmesini başarabilmektedir dedi.

ŞENTUĞ: “BU DOĞA VE ÜLKE HEPİMİZİN”
Her Daim Dostlar sözcüsü Yusuf Yüksel Şentuğ ise yaptığı açıklamada, vatandaşlara uyarılarda bulundu. Bu ülke ve doğa hepimizin ülkesi diyen Şentuğ, çöplerin toplanarak bitmeyeceğine dikkat çekti, insanların bilinçli olması gerektiğini ifade etti. Lütfen çöplerimizi atmayalım diyen Her Daim Dostlar sözcüsü Şentuğ, arabaların içinde mutlaka çöp poşeti bulundurulması gerektiğini, çöplerin de dışarı değil çöp poşetine atılmasını rica etti.

Farkındalık yaratmak için gerçekleşen etkinliğe İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Belediye Müdür Vekili Tahir Musalar ve personelin yanı sıra aralarında UBP Milletvekillerinden Dr. Erdal Özcenk’in de bulunduğu “Her Daim Dostlar” isimli grup üyeleri katıldı. Yaklaşık olarak 1 saat süren temizlik çalışmasında Sınırüstü Köyü ile Boğaziçi Köyü arasında bulunan yoldaki çöpler toplanarak temiz hale getirildi. Temizlik etkinliğinde yol güvenliğini ise İskele Polis Müdürlüğü sağladı.

Okunma 2592 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli