İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 21 Şubat 2017 01:00

ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KAZANDI

16804511 2227605544130662 1666557714797382584 o

İSKELE, ARZULADIĞI ÜNİVERSİTEYE SONUNDA KAVUŞACAK
İskele ’ye bir üniversite kazandırılması konusunda kararlı ve bir o kadar ısrarlı olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile meclis üyelerimizin çalışmaları hız kazandı. İlçe olmasına rağmen birçok eksiği bulunan ve bu eksiklikleri gidermek adına mücadele eden İskele Belediyesi, bu eksikliklerin en başına koyduğu Üniversite için DAÜ ile imzalamış olduğu işbirliği protokolünü hayata geçirmek için kolları sıvadı.

İLKER EDİP’DEN BAŞKAN SADIKOĞLU’NA ZİYARET
DAÜ Vakıf Yöneticiler Kurulu Başkanlığına atanan İlker Edip, İskele Belediyesi ile DAÜ arasında imzalanan işbirliği protokolünü görüşmek, DAÜ’deki bir fakültenin İskele’ye getirilmesi konusunu hızlandırmak ve ne yapılabilecekler konusunda istişarelerde bulunak için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Üniversite konusunda kararlı bir duruş sergileyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu tebrik eden İlker Edip, üniversitenin bir an önce İskele’ye gelmesi için süreci hızlandırdıklarını ifade etti.

SADIKOĞLU: İSKELE, ARZUSUNA SONUNDA KAVUŞACAK
‘İskele hak ettiği değeri, buraya bir üniversitenin gelmesiyle birlikte bulacak’ diyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, DAÜ ile imzalanan işbirliği protokolünün bu kapsamda kendilerini son derece mutlu ettiğini ve heyecanlandırdığını hatırlattı. DAÜ gibi önemli bir üniversite ile imzalanan işbirliği protokolünün İskele’ye can suyu olacağına da dikkat çeken Sadıkoğlu, İskele’nin daha da değerleneceğinin altını çizdi. İskele, arzusuna sonunda kavuşacak diyen İskele Belediye Başkanı, Üniversitenin yeri konusunda da İskele Belediyesi olarak üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını ifade etti.

Hatırlanacağı üzere; İskele Belediyesi ile DAÜ arasında bilimsel, kültürel, sosyal paylaşımların yapılabileceği ve İskele Belediyesi hudutları içerisinde DAÜ’nün kurmayı hedeflediği yerleşkenin oluşturulması için 23 Kasım 2016 tarihinde işbirliği protokolü imzalanmıştı. İlker Edip’e İskele Belediyesi’ni ziyaretinde; Vakıf Yöneticiler Kurulu Üyeleri Av.Oğuzhan Hasipoğlu ve Mustafa Borataş ile DAÜ Orta Öğretim Alanlar Eğitim Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hamit Caner eşlik ederken, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise Meclis Üyeleri Sefa Kurukafa, İldeniz Elbasan, Seymen Yılmaz ile Kubilay Aşık yalnız bırakmadı.

Okunma 5740 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli