Çarşamba, 22 Şubat 2017 01:00

KÜLTÜR&SANAT GÜNLERİ BAŞLIYOR

16819414 2228184157406134 5120322819892447901 o

İskele Belediyesi’nin bu yıl 8.’sini düzenleyeceği Kültür&Sanat Günleri başlıyor. Dopdolu içeriği ile 4 – 31 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek İskele Belediyesi 8. Kültür&Sanat Günleri’nde İskele, bir kez daha renklerin buluşma noktası olacak. 4 Mart Cumartesi akşamı saat 19.30’da İskele AKM’de, Türkiye’nin önde gelen yazarlarından Kahraman Tazeoğlu’nun söyleşisi ile başlayacak olan Kültür&Sanat Günleri, 31 Mart Cuma günü bu yıl 19.’su düzenlenecek İSKELE-KIBATEK Uluslararası Şiir Şöleni ile son bulacak.

İSKELE SİZİ BEKLİYOR
4 – 31 MART TARİHLERİ DOLU DOLU GEÇECEK

Tüm etkinliklere katılımın ücretsiz olduğu 4-31 Mart 2017 tarihleri arasındaki 8. Kültür&Sanat Günleri yine dolu dolu geçecek. Ünlü yazar Kahraman Tazeoğlu’nun söyleşisi ile başlayacak olan kültür sanat günlerinde şiir, konser, tiyatro gibi birçok etkinlik yer alacak.

2.KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI ETKİNLİĞİ 26 MART PAZAR GÜNÜ
Geçtiğimiz yıl ilki gerçekleştirilen İskele Belediyesi Kültürlerin Kaynaşması etkinliğinin ikincisi için de geri sayım başladı. Kültür&Sanat Günleri kapsamında yer alacak etkinlik 26 Mart Pazar günü gerçekleşecek. Sabah saat 10.00’da başlayacak etkinlikte İskele ve beldelerinde yaşayan farklı kültürlerin mutfaklarına ait yiyecek – içecek ve el emeği göz nuru eserlerin satışı yapılacak. Söz konusu etkinlikte stant kurmak isteyenler için ise başvurular devam ediyor. 26 Mart 2017 Pazar günü gün boyu sürecek etkinlikte stant kurmak isteyenler 0533 826 84 00 numaralı telefondan bilgi alabilir, kayıt yaptırabilirler.

İSKELELİLER TAM DESTEK
İskele Belediyesi, bu yıl 8.’sini düzenleyeceği Kültür&Sanat Günleri ile 2.’sini düzenleyeceği Kültürlerin Kaynaşması Etkinliği için toplantılar yaptı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu başkanlığındaki toplantıya meclis üyelerinin yanı sıra İskele Esnaf ve Zanaatlarlar Birliği, dernekler, kurum ve kuruluş temsilcileri katıldı. İşlerinin yoğunluğundan dolayı toplantıya katılamayan siyasi parti temsilcileri ise alınacak her türlü karara destek olma beyanında bulundular.