Pazartesi, 13 Mart 2017 01:00

GRUP İSKELE BABUTSA’DAN MUHTEŞEM PERFORMANS

17240486 2238983222992894 2206223586873595987 o

4 Mart’ta başlayan İskele Belediyesi 8. Kültür&Sanat Günleri,  9 Mart akşamı Grup İskele Babutsa’nın verdiği konserle devam etti. Ülkemizin tanınmış isimleri Kubilay Aşık, Fadıl Başkal ve Ayhan Başkal’dan oluşan Grup İskele Babutsa’nın muhteşem performansı deyim yerindeyse kulakların pasını sildi.

MÜZİK ZİYAFETİ 1,5 SAAT SÜRDÜ

Sahnede kaldıkları yaklaşık 1,5 saat boyunca, dinleyenlere müzik ziyafeti sunan Grup İskele Babutsa’yı dinlemeye gelenler arasında Asbaşkan Mahmut Yılmazoğulları, Meclis Üyeleri İldeniz Elbasan, Sefa Kurukafa, Seymen Yılmaz ve Eray Göksan’ın yanı sıra İskele Belediyesi Müdür Vekili Tahir Musalar ile İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun eşi Ayşe Sadıkoğlu ve müzikseverler vardı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise yurtdışında olması dolayısıyla geceye katılamadı. Ancak gönderdiği mesajla geceye katılan herkese teşekkürlerini iletti.

ALKIŞLAR İSKELELİ MÜZİSYENLER İÇİN

Seslendirdikleri tüm şarkılara müzikseverleri de dâhil etmeyi başaran Grup İskele Babutsa gecenin sonunda ayakta alkışlandı. Yaklaşık 1,5 saat süren konserin ardından İskele Belediyesi Asbaşkanı Mahmut Yılmazoğulları, Meclis Üyeleri İldeniz Elbasan, Sefa Kurukafa, Seymen Yılmaz ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun eşi Ayşe Sadıkoğlu; Grup İskele Babutsa’nın solistleri Kubilay Aşık, Fadıl Başkal ve Ayhan Başkal’a teşekkür belgesi ve çiçek taktim ettiler.

8. KÜLTÜR SANAT GÜNLERİ 15 MART’TA SÖYLEŞİ İLE DEVAM EDECEK
İskele Belediyesi 8. Kültür&Sanat Günleri, 15 Mart Çarşamba akşamı saat 20.00’da Kıbrıslı Yazar Bülent Gardiyanoğlu’nun ‘Her şey hakikati görmekle başlar’ isimli söyleşisi ile devam edecek.