İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 07 Nisan 2017 00:00

İSKELE BELEDİYE KOROSU 3 YAŞINDA

17814482 2259803144244235 2183673101783268439 o

23 Mart’ta yapılması planlanan ancak bir personelimizin babasının vefatından ötürü ileri bir tarihe ertelenen İskele Belediye Korosu’nun ‘kadın şarkıları’ korusu dün(6 Nisan) akşam yapıldı. Kadın sanatçıların şarkılarından oluşan konserle birlikte İskele Belediye Korosu 3. yaşını da kutlamış oldu. Konsere, eşi Ayşe Sadıkoğlu ile birlikte gelen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun yanı sıra Asbaşkan Mahmut Yılmazoğulları, Meclis Üyesi Sefa Kurukafa, Müdür Vekili Tahir Musalar ile 7’den 70’e çok sayıda vatandaş katıldı.

GİTAR KURSU ÖĞRENCİLERİ GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

İskele AKM’de gerçekleşen konser öncesi sahne alan İskele Belediyesi gitar kursu öğrencilerinin performansı ise görülmeye değerdi. Hepsi birbirinden yetenekli çocuklar, gitar ve şarkılarıyla yetişkinlerin gönlünde taht kurdular. Ailelerinin heyecanlı ve bir o kadar duygusal bakışları altında sahneye çıkan çocuklar, eğitmenleri Ziya Başkal’la birlikte geceye ayrı bir renk kattılar.

KAMRAN AZİZ UNUTULMADI

Geçtiğimiz ay hayatını kaybeden Kıbrıslı sanatçı Kamran Aziz yine unutulmadı. İskele Belediyesi Gitar Kursu öğrencilerinden Ahmet İsmetoğlu, Sümer Kurukafa, Radiye Sadıkoğlu ve Doruk Dellaloğlu’nun sahne aldığı gecede Emre Yarıcıoğlu ile Hasret Çavuşoğlu Kıbrıslı usta sanatçı Kamran Aziz’in unutulmaz şarkısı Al Yemeni Mor Yemeni şarkısını gitarları eşliğinde seslendirdiler.

İSKELE BELEDİYE KOROSU KADIN ŞARKILARI KONSERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Ziya Başkal eğitmenliğindeki İskele Belediyesi gitar kursu öğrencilerinin ardından sahne yetişkinlere emanet edildi. Bu yıl 3. yaşını kutlayan İskele Belediye Korusu, kadın şarkıları konseri ile büyük alkış aldı. Geçmişten günümüze gönüllerde taht kuran bazı kadın şarkıcıların seslendirdiği şarkılara yeniden can veren İskele Belediye Korosu’nun konseri yaklaşık 2 saat sürdü.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE NOSTAJLİ RÜZGARI

Geçmişten günümüze nostalji rüzgarı estiren ve Belkıs Özener’in ‘benim gözüm sende’ isimli şarkısıyla konserine başlayan koro devamında ise Ajda Pekkan’ın ‘kimler geldi kimler geçti’, Selda Bağcan’ın Gesi Bağları, Esmeray’ın ‘unutama beni’ Semiha Yankı’nın ‘seninle bir dakika’ Nil Burak’ın ‘olmaz olmaz deme’ Semiramis Pekkan’ın ‘dert ortağım benim’Füsun Onal’ın ‘senden başka’ Handan Kara’nın ‘sevemedim kara gözlüm’ Neşe Karaböcek’in ‘damarımda kanımsın’ Nilüfer’in ‘kim arar’şarkılarını seslendirdiler. Koro konserin finalini ise Şenay’ın ‘hayat bayram olsa’ isimli şarkısıyla yaptı. Gecenin sonunda ayakta alkışlanan konserin ardından İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu sahneye çıkarak, Eğitmen ve Koro Şefi Ziya Başkal olmak üzere geceye emek veren herkese teşekkürlerini sunarak, katılım belgelerini taktim etti.

Okunma 5200 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli