İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 12 Nisan 2017 00:00

“TEMİZ DÜŞÜN” İSKELE İLÇESİ’NE GELİYOR

17880429 2263598200531396 1978923208582169429 o

Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan ve Onursal Başkanlığını Prof. Dr. Vamık Volkan’ın yaptığı "Temiz Düşün" Çevre Temizliği ve Çevre Koruma Projesi bu kez İskele İlçesi’ne geliyor. 2 Mayıs Salı Günü başlaması kararlaştırılan Temiz Düşün" Çevre Temizliği 15 iş günü sürecek ve 23 Mayıs Salı günü son bulacak. Kampanyaya İskele Belediyesi’nin yanı sıra Mehmetçik, Yeni Erenköy ve Dipkarpaz Belediyeleri de dahil olacak.

İSKELE’DE “TEMİZ DÜŞÜN” TOPLANTISI

Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Benli de “Temiz Düşün” isimli çevre kampanyası dolayısıyla dün (11 Nisan) İskele Belediyesi’ni ziyaret etti. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve İskele İlçesi’ne bağlı belediyeler; Mehmetçik Belediye Başkanı Cemil Sarıçizmeli, Yeni Erenköy Belediye Başkanı Mehmet Kadı, Dipkarpaz Belediye Başkanı Suphi Coşkun ile İskele Belediyesi’nde bir araya gelen Belediyeler Birliği Başkanı Ahmet Benli, Cumhurbaşkanlığı tarafından hazırlanan "Temiz Düşün" Çevre Temizliği ve Çevre Koruma Projesi hakkında bilgi verdi. Diğer ilçelerde yapılan çalışmalardan örnekler veren Benli, İskele İlçesi’nde de bu projeyi hayata geçirmek istediklerini ifade etti.

SADIKOĞLU: BELEDİYE OLARAK TEMİZLİĞE ÖNEM VERİYORUZ

Kampanyaya İskele Belediyesi olarak destek vereceklerini söyleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, farkındalık yaratma adına, temizliğe ayrıca önem verdiklerini vurguladı. İskele Belediyesi’nin de her zaman temizlik etkinliği düzenlediğini ifade eden Sadıkoğlu, önemli olanın temizledikten sonra da çevrenin temiz kalabilmesini başarabilmektedir dedi.

İSKELE, MEHMETÇİK, DİPKARPAZ VE YENİ ERENKÖY’DEN ORTAK ÇALIŞMA

Toplantıda; İskele Belediyesi, Mehmetçik Belediyesi, Yeni Erenköy Belediyesi ve Dipkarpaz Belediyesi, “temiz düşün” Çevre Temizliği ve Çevre Koruma Projesi’ne birlikte katkı yapma kararı aldı. Buna göre 5 Belediye sınırları içerisinde 15 iş günü olacak şekilde 2 Mayıs’ta başlayacak temizlik çalışmaları 23 Mayıs’ta son bulacak.

Okunma 4378 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli