Pazartesi, 15 May 2017 00:00

BİNLERCE ÇİÇEK ANNE VE ANNE ADAYLARIYLA BULUŞTU

18359121 2285062338384982 276881546949080004 o

İskele Belediyesi, Anneler Günü dolasıyla İskele ve 17 beldesinde anne ve anne adaylarına, saksılar içerisinde binlerce çiçek dağıtımı gerçekleştirdi. Belediye personeli tarafından dağıtılan çiçekler, anne ve anne adaylarının yüzünde tatlı bir gülümsemeyi de beraberinde getiriyor.

SADIKOĞLU: “ANNELERİMİZ OLMASAYDI DÜNYA VAR OLMAZDI”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da  anneler günü dolayısıyla yayımladığı mesajında ‘cennet annelerin ayakları altındadır’ hadisiyle büyüyen nesiller olduklarına dikkat çekti. ‘Onlar bizler için hayatlarını feda eden kutsal varlıklarımızdır’ diyen Başkan Sadıkoğlu, annelere hürmette kusur edilmemesi gerektiğini söyledi. Annelerimiz olmasaydı dünya var olmazdı’ ifadesini de kullanan İskele Belediye Başkanı, mesajını ise ‘tüm annelerimizin hürmetle ellerinden öpüyorum’ diyerek noktaladı.

ENGELSİZ ANNELER UNUTULMADI
Öte yandan her Cuma günü İskele Belediyesi Engelsiz Ulaşım Aracı ile evlerinden alınarak Cuma pazarına getirilen ardından ise evlerine bırakılan özel gereksinimli annelerimiz de unutulmadı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, anneleri, pazar alışverişinin ardından gittikleri pastanede ziyaret ederek, çiçeklerini kendisi taktim etti.