Pazartesi, 15 May 2017 00:00

YUVAM ÇOCUKLARINDAN, ANNELERİNE ÖZEL GÖSTERİ

18451715 2286429814914901 1117477745042295620 o

3-5 yas aralığındaki çocuklara okul öncesi hizmeti veren, İskele Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren, Yuvam Anakucağı Çocuk Bakım & Eğitim Merkezi, anneler günü dolayısıyla ‘annelere özel’ bir gösteri düzenledi.

Sadece annelerin ve anneler kadar çocukların üzerinde emeği olan anneanne ve babaannelerin katıldığı özel gösteri İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Hiçbir gösteriden haberi olmayan tamamen sürpriz olarak hazırlanan gösteri, çoğu annelere duygusal anlar yaşattı. Gösteri, çocukların anneleriyle çekilmiş fotoğraflarının yer aldığı kısa kliplerle başladı.

Yaklaşık 1 saat süren etkinlikte sahneye sırasıyla, 3 yaş grubu, 4 yaş grubu minyonlar ve 4 yaş grubu sevimli canavarlar çıktı. Her bir gösterisi büyük beğeni alan gösteride, yine çocukların anneleri için okuduğu kısa şiirler ayakta alkışlandı. Gösteri, çocukların anneleri için kendi emekleriyle hazırladıkları hediyeleri taktim etmeleriyle son buldu.

KKTC Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na bağlı okul öncesi eğitim müfredatıyla hazırlanan Nermin Çakırlı sorumluluğundaki Yuvam Anakucağı’nda 3 sınıf öğretmeni, 1 yardımcı öğretmen, 1 İngilizce branş öğretmeni ve 2 hizmetli olmak üzere toplam 8 personel yaklaşık 55 çocuğa yön veriyor.