İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 22 May 2017 00:00

İSKELELİ GENÇLER 20. GENÇLİK ŞÖLENİ’NDE BULUŞTU

18556439 2290573544500528 790909956228584160 o

İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu'nun gelenekselleşen ve bu yıl 20.’sini düzenlediği Gençlik şöleni, İskele’de Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Şölene İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, meclis üyeleri, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

20. GENÇLİK ŞÖLENİ 
19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen şölen saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bir konuşma yaptı.

SADIKOĞLU’NDAN GENÇLERE TAVSİYE: ‘HEDEFLERİNİZİ YÜKSEK TUTUN’
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Cesaretimizi güçlendiren ve sürdüren sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve kültürle insanlık değerinin, vatan sevgisinin en değerli örneği olacaksınız’ sözünü hatırlatarak gençlere seslenen Belediye Başkanı, hedeflerini yüksek tutmaları tavsiyesinde bulundu. Konuşmasının devamında ise şunlara yer verdi: “Bizler İskele Belediyesi olarak; eğitimin doğrudan belediyenin görev ve sorumlulukları arasında olmamasına rağmen imkânlar el verdiğince ilçemiz sınırlarındaki tüm okullarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Nitekim ben ve meclis üyelerim eğitime önem veren ve bu konuda hassas davranan kişileriz. Bizler elimizden geldiğince, her konuda sizlere ve okullarımıza destek olmaya edeceğiz. İskele İlçemizin eğitimde daha başarılı bir seviyeye ulaşabilmesi için emek sarf eden başta tüm okul yöneticilerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi ve işlenerek ışıldayan siz öğrencilerimizi tebrik ediyorum.”

DANS GÖSTERİLERİ BÜYÜLEDİ 
Başkan Sadıkoğlu’nun konuşmasının ardından şölen, İskele Belediyesi Yıldızlar Halk Dansları Topluluğu, Erenköy Lisesi GLAMCIX Modern Dans Grubu, İskele Ticaret Lisesi Runner Girls Dans Grubu, Alaniçi Türk Kadınlar Birliği Halk Dansları Topluluğu, Bekirpaşa Lisesi Everything Dans Grubu, Erenköy Lisesi Glamour, Karpaz Meslek Lisesi Halk Dansları Topluluğu, Erenköy Lisesi Sparklez Dans Grubu, Bekirpaşa Lisesi Shining Stars Dans Grubu ile Erenköy Lisesi Halk Dansları Topluluğu’nun gösterileri ile son buldu.

Törende, şölene katılan okul idarecilerine katılım belgeleri de verildi.

Okunma 2991 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli