İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ İLE YDÜ HASTANESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI
Salı, 23 May 2017 00:00

İSKELE BELEDİYESİ İLE YDÜ HASTANESİ ARASINDA İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALANDI

18623242 2292301144327768 7885670130440254670 o

İskele Belediyesi ile Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi arasında sağlık alanında işbirliği protokolü imzalandı. Bugün (22 Mayıs) YDÜ Hastanesi’nde gerçekleşen işbirliği protokolüne İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel imza koydu. Protokol, tüm Belediye çalışanının Kalp Sağlığı Taramasını içeriyor

“KALBİNİZE İYİ BAKIN”
YDÜ Hastanesi’nin “Kalbinize İyi Bakın” sloganı ile sunduğu Kalp Sağlığı Kampanyası’ndan bundan böyle İskele Belediyesi de yararlanacak. Belediye Personelinin kampanyada yararlanmasını içeren protokol kapsamında, açlık kan şekeri, total kolestrol, trigliserid, HDL, LDL, tam kan sayımı, EKO, EFOR, EKG, akciğer filmi tetkileri ile kardiyolojik muayeneleri gerçekleşecek.

SADIKOĞLU; “ÇALIŞANLARIMIZ BİZİM İÇİN EN BÜYÜK DEĞERLERDENDİR”
İmza töreninde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak bir ilke daha imza atmanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Sadıkoğlu, konuşmasının devamında ise şunlara yer verdi: Personelimizin sendikal hakları çerçevesinde, toplu iş sözleşmesinde, personelimize ödenen bir sağlık ücreti var. Biz bunu geliştirerek, üzerine daha da ekleyerek imzalayacağımız protokolle her bir personelimize Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’nde kalp sağlığı taraması gerçekleştirme imkanı sunuyoruz. Çalışanlarımız bizim için en büyük değerlerdendir. Böylesi bir kararın alınmasında değerli meclis üyelerime de ayrıca teşekkür ediyorum. Bu protokolün diğer belediyelerimize de örnek olmasını diliyorum. Bu vesileyle, Yakın Doğu Üniversitesi ve Hastanesi’ne bizlere etkinliklerimizde sağladıkları destekten dolayı da burada ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

GÜNSEL: “BU KÜÇÜCÜK AMA ÇOK DEĞERLİ ÜLKE İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Protokol imza töreninde konuşan Yakın Doğu Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Doç. Dr. İrfan S. Günsel ise hem üniversitenin, hem de İskele Belediyesi’nin bu küçücük ama çok değerli ülke için çalıştığına dikkat çekti. Günsel devamında ise şunlara yer verdi: “Bu topraklara tutunmaya çalışıyoruz. Bu topraklarda tutunabilmemiz için atılan her imza, çakılan her çivi kutsal olarak nitelendirilir. Bugün bir sağlık işbirliği protokolü imzalıyoruz. Sağlık kutsal bir alan. Her işin başı sağlık deyiminden de yola çıkarak, sağlıklı bir protokol olmasını diliyorum”

DR. SUAT İ.GÜNSEL'E NEZAKET ZİYARETİ
Protokol töreninin ardından İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri ile Müdür Vekili, YDÜ Kurucu Rektörü Dr. Suat İ. Günsel'e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette, YDÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Fahreddin Sadıkoğlu ve Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Soykurt da hazır bulundu. Kurucu Rektör Dr. Suat İ.Günsel, günün anısına İskele Belediyesi Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve Meclis üyelerine birer plaket takdim etti... Daha sonra toplu olarak anı fotoğrafı çektirdiler.

Okunma 3395 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli