İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • SADIKOĞLU: “HAYALLERİMİZİN ÇOK ÖTESİNDE BİR YER İLE KARŞILAŞTIK”
Perşembe, 25 May 2017 00:00

SADIKOĞLU: “HAYALLERİMİZİN ÇOK ÖTESİNDE BİR YER İLE KARŞILAŞTIK”

18673088 2294339787457237 7747232678599275236 o

BAŞKANIMIZ HASAN SADIKOĞLU, MECLİS ÜYELERİ VE MÜDÜR VEKİLİ İLE BİRLİKTE DR. SUAT GÜNSEL GİRNE ÜNİVERSİTESİ HASTANESİ’Nİ ZİYARET ETTİLER

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Meclis Üyeleri ve Müdür Vekili ile birlikte, Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi ve Denizcilik Fakültesi Simülasyon Laboratuvarlarına ziyarette bulundu.

Dr. Suat Günsel Girne Üniversitesi Hastanesi’nin tüm birimlerini gezerek detaylı bilgi alan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, sağlık alanında en ileri teknolojiler kullanılarak yapılmış bu yatırımı görmekten büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, yüksek teknolojik donanıma sahip cihazların Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti halkının hizmetinde olmasının çok önemli olduğunu belirtti. Üniversite bünyesinde kurulan Tıp Fakültesi’nin de KKTC’de sağlığın gelişmesi bağlamında çok değerli bir imkan sunduğunu söyledi. Hasan Sadıkoğlu, “Hayallerimizin çok ötesinde bir yer ile karşılaştık” dedi.

Hastane ziyaretinin ardından Denizcilik Fakültesi’ne geçen Belediye Başkanı ve Meclis Üyeleri burada Gemi Simülasyon Merkezi’ni ve uygulamalı labaratuvarları gezerek Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Altunç eşliğinde Simülasyon Merkezi ile ilgili bilgi aldılar. Üniversite Hastanesinde ve Denizcilik Fakültesinde gözlemledikleri imkanların övgüye değer olduğunu belirten İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, atılan bu adımların tüm ülke ve bölge halkına hayırlı olması temennisinde bulundu.

İskele Belediye Başkanı, meclis üyeleri ve Müdür Vekili ’ne ziyaretlerinde Mütevelli Heyeti Üyesi Mehmet Soykurt, Başhekim Prof. Dr. Nail Bulakbaşı ve Halkla İlişkiler Müdürü Mutlu Soykurt eşlik etti.

Okunma 3254 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli