Çarşamba, 10 Eylül 2014 00:00

SADIKOĞLU ESNAFLARLA GÖRÜŞTÜ

İskele esnafının sorunlarını yerinde dinleyen Sadıkoğlu, sıkıntıların giderilmesi için Belediye yasaları çerçevesinde elinden geleni yapacağını söyledi.

İskele esnafının fikirlerini alan Sadıkoğlu, İskele için ne yapılabilir konusunda fikir alışverişinde bulunarak İskele esnafıyla bir toplantı gerçekleştirdi.

Her ayın ilk Pazartesi esnaflarla toplantı gerçekleşeceğini söyleyen Sadıkoğlu, İskele Merkezin kalkınması için hep birlikte el ele daha güzel İskele için çalışacaklarını ve bu bağlamda İskele esnafının desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti. İskele'nin sorunlarının yanı sıra İskele'nin nasıl daha iyi bir kente dönüşeceği tartışılan toplantı oldukça verimli geçti.

Toplantıya İskele Esnaf ve Zanaatkarlar Birliği Başkanı Serhan Cömert, İskele Kalkındırma Platformu Başkanı Hüseyin Öztöreli ve meclis üyeleri de katıldı.