• TATLI SPOR KULÜBÜ YÖNETİCİLERİ SADIKOĞLU'NU ZİYARET ETTİ
Perşembe, 11 Eylül 2014 00:00

TATLI SPOR KULÜBÜ YÖNETİCİLERİ SADIKOĞLU'NU ZİYARET ETTİ

Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı ve yöneticileri İskele Belediye başkanı Hasan Sadıkoğlu'nu makamında ziyaret ederek, Tatlı Spor Kulübü hakkında bilgi verdi.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu konuşmasında Tatlı Spor Kulübü'nün çalışmalarını yakından takip ettiğini dile getirdi.
Tatlı Spor Kulübü, geçtiğimiz aylarda iskele Dr. Fazıl Küçük Kapalı Spor salonunda düzenlenen Kickboks müsabakalarında İskele'yi temsil ederek, takım birinciliği elde etmişti.

Sadıkoğlu, başarılara imza atan küçük ve büyük sporcuları kutlayarak, bu başarının bel kemiği olan Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı ve yöneticilerini tebrik etti.

Tatlı Spor Kulübü Başkanı Ömer Tatlı ise konuşmasında Tatlı Spor Kulübü'ne destek olan İskele Belediyesi'ne, kurum kuruluş ve sponsorlara teşekkür etti.