Salı, 12 Eylül 2017 00:00

"NİYET ÇOK ÖNEMLİDİR"

13301318 2019363604954858 386436439107583486 o

İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU SUSKUNLUĞUNU BOZDU

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, son günlerde belediye ve şahsıyla ilgili olarak yapılan asılsız iddialara sosyal medya hesabi üzerinden yanıt verdi. 'Niyet bağdan üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi' diyen İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, son günlerde sosyal medya üzerinden ve haber portollarından yapılan asparagas ve trajikomik haberler üzerine açıklama yapma gereği duyduğunu belirtti.
Başkan Sadıkoğlu, açıklamasının devamında şunlara yer verdi: "Değerli İskele ve belde halkı ve pek tabi ki sosyal medya arkadaşlarım. Açıklama gereği duydum. Hayretler içerisindeyim. Tabi ki haberden ziyade haberin kaynağı da çok önemli. Bir meclis üyemiz. Değerli arkadaşlar beni tanıyanlar çok iyi bilir. Bu güne kadar hiç bir zaman için sosyal medya üzerinden kimseyle polemiğe girmedim, atıfta da bulunmadım. Bu duruşum bundan sonra da bu şekilde devam edecektir. Gönül isterdi ki bu haberin kaynağı olan arkadaşım keşke dersine daha iyi çalışmış olsaydı. Günler önce şirketleşmenin gerekliliğini, önemini sözlü olarak belediye meclisinde savunan meclis üyemizin, sonralarda bu tutum içerisine girmesi çok manidardır."

GEREKLİ AÇIKLAMA 15 EYLÜL’DE YAPILACAK
Gerekli basın açıklamasını 15 Eylül Cuma günü yapacağına da dikkat çeken Sadıkoğlu, bir kaç önemli noktayı takipçileriyle paylaştı.
1.Şirket kuruluş işlemleri şuan için şirketler mukayyitliğindedir.
2.Şirketin %99 hissedarı İSKELE Belediyesi , %1 hissedarı ise belediyeler birliğidir
3.Şirket elde edeceği kârı her yılsonu temettü olarak ana hissedarı olan İSKELE Belediyesi’ne verecektir.
4.Belediyemizin olan plaj büfeleri döner sermayeler vs. şirkete devredilmemiştir."
SEVGİYLE KALIN