Cuma, 27 Ekim 2017 00:00

ZABITA BİRİMİMİZ GÖZ AÇTIRMIYOR

İskele Belediyesi Zabıta Birimi, İskele’ ye bağlı işletmelerdeki rutin kontrollerine devam ediyor. Kasap, market, fırın, berber gibi pek çok noktayı denetleyen ekipler, yasalara uymayan ve insan sağlığını olumsuz etkileyecek yapıya sahip işletmelere deyim yerinde ise göz açtırmıyor.

TARİHİ GEÇMİŞ ÜRÜNLERE İMHA EDİLMEK ÜZERE EL KONULUYOR
İskele ve beldelerindeki marketleri; iş yeri açma ve çalıştırma izin belgeleri ile sağlık karnelerinin yanı sıra, ürünlerin son kullanma tarihleri, sağlığa elverişli olup olmadıkları gibi pek çok kriterde denetimden geçiren zabıta birimi, günün sonunda denetimlerde eksiklikleri tespit edilen kimi marketlere tutanak düzenliyor kimisine ise sözlü uyarıda bulunuyor. Eksikliklerin giderilmesi için de süre tanıyan ekibimiz tarihi geçmiş ürünleri ise imha edilmek üzere topladı. Sağlık karnesi olmayan ve süreleri dolanları da hastaneye sevketti.

Şikayet ve önerilerde bulunmak isteyen vatandaşlar, İskele Belediyesi’nin 7 gün 24 saat hizmet veren 444 21 22 numaralı telefonundan 177’yi tuşlayarak ya da Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir.’a mail atarak Zabıta Birimine ulaşabilir.