Pazartesi, 11 Aralık 2017 01:00

SEN BEN YOK BİZ VARIZ!

25073466 2435045216720026 8010358634205478149 o

İskele Belediye Tiyatrosu yeni oyunuyla bir kez daha çocukların huzuruna çıkmaya hazırlanıyor. Pandomim gösterisi, Kralın Diş Ağrısı ve Charlie Chaplin gibi birbirinden renkli çocuk oyunlarına imza atan İskele Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyununun adı ‘Sen Ben Yok Biz Varız.’ 15 Aralık itibariyle çocuk izleyicisiyle buluşacak Pedagog onaylı çocuk oyununun müziklerini ise Ziya Başkal yaptı.

İSKELE BELEDİYE TİYATROSU’NUN YENİ OYUNU YOLDA
Muharrem Buhara’nın kaleme aldığı oyunu Sami Yakar yönetiyor. Provaları yaklaşık 1 aydır devam eden tek perdelik oyunda şiddetle değil, akıl yoluyla yapılan planlardan bahsediliyor. Oyunun konusu ise şöyle: Küçük bir ülkede geçen oyunda insanların ürettiklerini birbirleriyle paylaştıklarına vurgu yapılıyor. Değirmenci, çiftçi, işçi ve fırıncının başından geçenlerin konu alındığı oyunda kötü insanların ülke gelmesiyle yaşananlar ve bu kötü insanlarla baş etmenin yolları aranıyor.

Çocuk oyunun oyuncu kadrosu ise şöyle;
Yönetici: Aykız ŞENMERT
Fırıncı: İrem YILMAZ