Pazartesi, 18 Aralık 2017 01:00

İSKELE BELEDİYESİ ÇALIŞANLARI YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

25398478 2440001729557708 1836886066784925477 o

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Meclis Üyeleri, personel ve aileleri ile birlikte yeni yıl yemeğinde buluştu.
İSKELE BELEDİYESİ’NDE YENİ YIL COŞKUSU
İskele Belediyesi personeli ve aileleri; bir yılın yorgunluğunu kendileri için düzenlenen yeni yıl yemeğinde attı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun yanı sıra; Meclis Üyeleri, Müdür Vekili ve personelin aileleri ile birlikte katıldığı yeni yıl yemeği, İskele Boğaz’da Kemal’in Yeri Restaurant’ta düzenlendi.
AŞIK, KEBAPÇI VE ULUEL'DEN MÜZİK ZİYAFETİ...
Ergin Kebapçı ile Kemal'in Yeri Restaurant sahibi Hasan Uluel’in doyumsuz müzik ziyafeti sunduğu gecede İskele Belediyesi Meclis Üyesi Kubilay Aşık da yoğun talep üzerine sahne aldı. Seslendirdikleri duygusal ve hareketli şarkılarla, katılımcılara keyifli bir gece yaşattılar.
SADIKOĞLU, ÇALIŞANLARIN YENİ YILINI KUTLADI
Gecede konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi personeli ve ailelerinin birlik ve beraberlik adına oluşturduğu tablodan büyük mutluluk duyduğunu ifade etti. 2017 yılının acısıyla tatlısıyla geride kaldığını belirten Sadıkoğlu, 2018 yılının ise başarılarla ve yeniliklerle geçmesi temennisinde bulunarak tüm çalışanların ve ailelerinin yeni yılını kutladı.