Perşembe, 08 Mart 2018 01:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, KADINLARA ÇİÇEK DAĞITTI

28827235 2497963583761522 1394427446107619534 o

İskele Belediyesi, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısı ile İskele ve köylerindeki tüm kadınlara gün boyunca çiçek dağıtımı yapıyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da gün dolayısıyla İskele Merkezde, çalışan kadınların, kadınlar gününü kutladı, çiçek takdim etti.

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Milletvekili Yasemin Öztürk ile 2 kız çocuğunun annesi eşi Ayşe Sadıkoğlu ve annesi Aliye Sadıkoğlu’nun da kadınlar gününü kutlamayı ihmal etmedi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Dünyada her şey kadının eseridir” sözünden hareketle, İskele ve köyleri başta olmak üzere tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutluyorum diyen Başkan Sadıkoğlu, kadın cinayetlerinin ve cinsel istismarların son bulmasını temenni etti.

PETUNYALAR, İSKELE VE KÖYLERİNE DAĞITILIYOR
Kadınlar gününe özel hazırlanan petunyalar, İskele’ye bağlı 17 köyde yaşayan kadınlara da bugün İskele Belediye personeli tarafından ulaştırılıyor.