İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 21 Mart 2018 01:00

İSKELE BELEDİYESİ’NDEN YAŞLILARA ÖZEL PROGRAM

28827735 2508223319402215 2019880379541642670 o

İskele Belediyesi, İskele ve 17 köyünde yaşayan 65 yaş üstü yaşlılara yönelik etkinlik düzenliyor. 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlenen etkinliğin ilki dün (20 Mart) gerçekleşti. Cuma gününe kadar devam edecek etkinlikler kapsamında ilk grup olan Altınova-Ağıllar-Topçuköy ve Ardahan köylerinde yaşayan yaşlılarımız evlerinden alınarak güzel bir gün geçirmeleri sağlandı. Yaşlılarımıza İskele Belediyesi Evde Sağlık Birimi’nden hemşiremiz de eşlik etti.

ROTA; İSKELE-TATLISU-KAPLICA-İSKELE 
İskele ve beldelerinde yaşayan 800 kadar olan 65 yaş üstü vatandaşlarımız tek tek aranarak organizasyon hakkında bilgilendirildiler. Katılmak isteyenlerin belirlendiği etkinlik 4 güne yayıldı. İlk grubu dün gerçekleşen etkinlikte Altınova-Ağıllar-Topçuköy ve Ardahan köylerinde yaşayan ve evlerinden alınan yaşlılarımız ilk olarak Tatlısu’da bulunan Minia Kıbrıs Müzesi’ne götürüldüler. Müzeyi gezen ve müze hakkında bilgilendirilen yaşlılarımız 
Kaplıca Otel’de çay-kahve molası verdikten sonra İskele Belediyesi Piknik Alanı’na getirilerek burada İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu eşi Ayşe Sadıkoğlu tarafından karşılandılar. Sadıkoğlu çiftine, asbaşkan Mahmut Yılmazoğulları ile Müdür Vekili Tahir Musalar da eşlik etti. Piknik alanında kendileri için hazırlanan öğle yemeğini yiyen yaşlılarımız. Günün sonunda ise Petek Pastanesi’ne götürülen yaşlılarımız tatlılarını da yedikten sonra evlerine bırakıldılar.

ETKİNLİK CUMA’YA KADAR SÜRECEK
İskele Belediyesi’nin düzenlediği yaşlılar haftası etkinliği 23 Mart Cuma gününe kadar devam edecek. Bugün (21 Mart) Aygün, Boğaziçi, Kuzucuk, Ötüken ve Sınırüstü’nde yaşayan yaşlılarımızın dahil olduğu program yarın ( 22 Mart) Ergazi, Yarköy, Kalecik, Kurtuluş, Turnalar, Boğaz, Boğaztepe, Cuma (23 Mart) günü ise İskele, Daü Evleri ve Bahçeler’de yaşayan yaşlılarımızla devam edecek.

SADIKOĞLU: “YAŞLILARIMIZIN BİR TEBESSÜMÜ YETER”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Piknik alanında yaptığı konuşmada, etkinliğin amacına değindi. İskele Belediyesi’nin İskele ve beldelerinde yaşayan kayıtlı 900 kişiye (sosyal yardım maaşı alanlar, 65 yaş üstü ve özel gereksinimli vatandaşlar) evde sağlık hizmeti sunduklarını söyleyen Başkan Sadıkoğlu, bu kayıtlardan yola çıkarak, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası kapsamında etkinlik düzenlediklerini söyledi. Her bir yaşlımızın yalnızca bir tebessümü bize yeter diyen Sadıkoğlu devamında ise şunlara yer verdi: “Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlılarımız, tüm yaşanmışlıkları ile asla inkar edemeyeceğimiz geçmişimizdir. Örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir. Bu bilinç ile milli değerlerimiz ve kültürümüzün taşıyıcısı olan yaşlılarımıza hak ettikleri saygı ve sevgiyi göstermek, hepimizin öncelikli görevidir.”

Okunma 2140 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli