İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • KUM ZAMBAKLARINA ZARARDAN ÖTÜRÜ İLGİLİ FİRMAYA CEZA KESİLDİ
Çarşamba, 21 Mart 2018 01:00

KUM ZAMBAKLARINA ZARARDAN ÖTÜRÜ İLGİLİ FİRMAYA CEZA KESİLDİ

29511815 2508283949396152 9122496572201426479 n

İskele Belediyesi’nin Halk Plajı’nda devam eden Otopark ve Festival Alanı Projesi yapımını üstelenen firmaya ceza kesildi. Firmaya, dozerle kum alımı sırasında kum zambaklarına zarar verdiği gerekçesiyle hakkında işlem yapıldı. Kum zambakları koruma altında olduğu için ilgili firmaya asgari ücretin ¼’ü ceza kesildi. Ceza, Çevre Koruma Dairesi tarafından, ilgili firmanın çalışanına, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun huzurunda tebliğ edildi.

BÖLGEDE İNCELEMEDE BULUNDULAR
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Çevre Koruma Dairesi İskele Şube Amiri Çağın Coşkuner ile birlikte, kum zambaklarının zarar gördüğü yerde incelemede bulundular. Yapılan inceleme sonrasında, Çevre Koruma Dairesi İskele Şube Amiri Çağın Coşkuner, koruma altında olan kum zambaklarının zarara uğratıldığından ötürü, bölgede işlem yapan firmaya ceza kesilmesine karar verdi. Şayet firma, 15 gün içerisinde cezasını ödemezse, kesilen ceza miktarı 2 katına çıkacak.

SADIKOĞLU: BÖYLE BİR OLAY YAŞANMASINI TASVİP ETMİYORUZ 
Bölgede yapılan incemeler sırasında konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, konunun bilgisine gelir gelmez ilgili birim ve kişilerle konuştuğunu ifade ederek, sorumluların gereken cezayı alması gerektiğine dikkat çekti. Böyle bir olay yaşanmasını asla tasvip etmiyoruz diyen Sadıkoğlu, geçmişten günümüze, sahilde yapılan tüm düzenlemelerde, koruma altında olan ve nesli tükenmekte olan bitkilere ayrıca özen gösterdiklerini ifade etti. Sadıkoğlu konuşmasının sonunda "biz gerekli hassasiyeti gösteriyoruz, budamalarımızda bile dairelerden ilgili izin ve görüşleri alıyoruz” dedi.

Okunma 2015 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli