İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 23 Nisan 2018 00:00

İSKELE’DE 23 NİSAN ÇOŞKUSU

30171765 2531963870361493 5755614089347408026 o

Bu yıl 98. yıldönümünü kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, adanın her yerinde olduğu gibi İskele ’de de coşku ile kutlandı. Atatürk Anıtı’nda gerçekleşen ilk törenin ardından, törenin ikinci bölümü Cumhuriyet Stadyumu’nda gerçekleştirildi. Törenlere; İskele Kaymakam Muavini Necmi Karakılıç, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Milletvekili Mesut Genç ve Yasemin Öztürk, GKK adına Piyade Yarbay Mustafa Horkal, KTBK adına Hava Savunma Binbaşı Barış İldeniz, İskele Polis Müdür Vekili Ahmet Beşerler, siyasi parti temsilcileri, okullar, kurum kuruluş ve derneklerle birlikte çok sayıda öğrenci ve aileleri katıldı.

İLK TÖREN ATATÜRK ANITI’NDA
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Atatürk Anıtı’nda başladı ve Cumhuriyet Stadyumu’nda devam etti. Şehit İlker Karter İlkokulu Bandosu eşliğindeki kortejin İskele Ecevit Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na gelmesi ile başlayan tören, protokol sırasına göre Atatürk Anıtı’na çelenklerin konulması, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı eşliğinde bayrakların göndere çekilmesi ile son buldu. 
İSKELE CUMHURİYET STADYUMU RENGÂRENK
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 23 Nisan 1921’de dünya çocuklarına armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 98. yıldönümü kutlamalarının ikinci bölümü İskele Cumhuriyet Stadyumu’nda yapıldı. İskele Kaymakam Muavini Necmi Karakılıç, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli’nin tören teftişi ve çocukların bayramını kutlamasıyla başlayan törenin ikinci kısmında, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitlerin anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.
AİLELER CUMHURİYET STADYUMU’NA AKIN ETTİ
İskele Şehit İlker Karter İlkokulu Müdürü Coşkun Akyerli’nin açılış konuşmasını yaptığı törende, Türk Çocuğunun Andı isimli şiiri Azra Durak okurken, günün anlam ve önemini belirten konuşmayı ise Tülay Sefer yaptı. Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği törende, öğrencilerin resmi geçişi sırasında heyecanlı anlar yaşandı. Geçiş sırasında İskele Kaymakam Muavini ve İskele Belediye Başkanı tarafından selamlanan çocukların heyecan ve mutluluğu gözlerinden okunuyordu. İskele Cumhuriyet Stadyumu’nda tören; İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı, Şehit İlker Karter İlkokulu Halk Dansları Topluluğu, İskele Maarif Anaokulu, Şehit İlker Karter İlkokulu İzci Gurubu, Şehit İlker Karter İlkokulu Müzikli Ritmik Gösteri Ekibi, ülkemizde misafir olarak bulunan Ankara-Çankaya Kavaklıdere Ortaokulu’nun müzikli gösterileri ve okunan şiirlerin ardından son buldu.

Okunma 2052 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli