İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 23 May 2018 00:00

İLK TURİST KAFİLESİ İSKELE’YE GELDİ

33136406 2553260181565195 1216004949163376640 o

TURİSLER İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU TARAFINDAN KARŞILANDI
SADIKOĞLU: “İSKELE, BUGÜN DÜNDEN DAHA İLERİDE”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve meclis üyelerinin girişimleriyle Turizm ve Çevre Bakanlığı tarafından İskele’ye kazandırılan Arkeoloji Müzesi, İskele farkındalığını arttırdı. İlk turist kafilesi İskele’ye dün (22 Mayıs) geldi.

TURİSLER İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU TARAFINDAN KARŞILANDI
İskele Arkeoloji Müzesi’nin açılmasının ardından İskele, Almanlardan oluşan ilk turist kafilesini dün ağırladı. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu tarafından karşılanan turistler, rehber eşliğinde İskele Çarşı Merkezi’nde gezdikten sonra geçtiğimiz ay sonu Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından açılan İskele Arkeoloji Müzesi’ni ziyaret ettiler.

SADIKOĞLU: “İSKELE, BUGÜN DÜNDEN DAHA İLERİDE”
Turistlerle yakından ilgilenen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, burada yaptığı konuşmasında, İskele’nin bugün dünden daha ileride olduğuna dikkat çekti. Sadıkoğlu, coğrafi konumu ve doğal güzelliğiyle, yeşilin ve mavinin eşsiz buluşma noktası, dinlerin ve mezheplerin, gelenek ve göreneklerin harmanlandığı, tarihi zenginliklerini en bakir haliyle korumayı başaran İskele’nin en önemli eksiklerinden biri olan müzenin açılmasıyla birlikte ilk turist kafilesini karşılamanın gururunu yaşadıklarını ifade etti.

Okunma 2195 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli