İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 09 Temmuz 2018 00:00

10. İSKELE RALLİSİ NEFES KESTİ

36871322 2600272630197283 7134331207147323392 o

ŞAMPİYONLUK KUPASI ALPTÜRK-YÜCENER İKİLİSİNİN OLDU
Bu yıl 50.’si Gerçekleşen İskele Festivali, bir kez daha önemli bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Her yıl festival çerçevesinde yer alan İskele Rallisi meraklılıklarına bir kez daha heyecanlı anlar yaşattı.
İSKELE RALLİSİ YÜREK HOPLATTI
2018 KKTC Ralli Şampiyonası kapsamında gerçekleşen 10. İskele Rallisi 7-8 Temmuz tarihlerinde yapıldı. İlk günü Seyirci özel etabı olarak gerçekleşen rallinin ikinci günü 6 çekişmeli etapla devam etti. Cevdet Alptürk-Mustafa Yücener ikilisi iki günü de ilk sırada tamamladı ve şampiyonluğu göğüsleyerek kupayı kazandı.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun startı ile başlayan ve 17 ekipten 11’inin finale ulaşmayı başardığı yarış ödül töreniyle noktalandı. Rakiplerini geride bırakmayı başaran Cevdet Alptürk-Mustafa Yücener ikilisi deyim yerinde ise tozu dumana katarak şampiyon olurken onları Cahit Yetkili-Harun Çakır ikilisi ikincilikte, Fikri Macila-Mehmet Mişon ikilisi ise üçüncülükte takip etti.
KUPA TÖRENİ İSKELE BELEDİYESİ HALK PLAJI’NDA
2 gün süren yarışın ardından dereceye girenlere kupaları İskele Belediyesi Halk Plajı’nda (Makenzi) düzenlenen törenle verildi. Ödül töreni öncesinde Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na kendilerine verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür plaketi taktim etti. Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun organize ettiği Rallide dereceye girenlere ödülleri İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Festival Spor Komitesi Başkanı Meclis Üyesi Çağlar Karadağ, Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir ve Yarış Direktörü Canben Özpaşa tarafından verildi.

Okunma 2002 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli