Pazartesi, 17 Eylül 2018 00:00

“BAŞARILI BİR EĞİTİM YILI OLSUN”

41927480 2680110998880112 1678302794974494720 o

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, sosyal medya hesabından, öğrenci, öğretmen ve velilerin 2018– 2019 eğitim ve öğretim yılını kutladı. Mesajına öğrencilere seslenerek başlayan İskele Belediye Başkanı şunları söyledi: "Sevgili öğrenciler; öncelikle 2018-2019 eğitim-öğretim yılının hepinize hayırlı olmasını diliyorum. Hepiniz güzel bir tatilin ardından yeni bir eğitim yılına girmenin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorsunuz. Bilmenizi isterim ki; dersleriniz için göstereceğiniz ilgi ve çalışma azmi sizi başarıya götürecek ve geleceğe emin ve sağlam adımlarla ilerlemenizi sağlayacaktır. İskele Belediye Başkanı ve tabi ki bir ağabeyiniz olarak her zaman sizin yanınızda olduğumu hatırlatır, yeni eğitim-öğretim yılının hepiniz için hayırlı olmasını temenni ederim.

Çok saygıdeğer öğretmenlerimiz; çocuklarımız ve yarınlarımız sizlere emanettir. Yarının büyükleri çocuklarımızı, araştıran, sorgulayan, problem çözebilen bireyler yetiştireceğinizden hiç şüphem yok. Sizlere de sorunsuz ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmenizi diliyorum.

Ve tabi ki değerli veliler; hiç kuşkusuz çocuklarımızın yetişmesinde bizlerin de katkısı çok büyük. Bu bilinçle, lütfen olumlu ve yönlendirici desteğimizi çocuklarımızın üzerinden çekmeyelim. Onlara yapacağımız rehberlik, özgüveni yüksek bireyler yaratılmasına katkıda bulunacaktır. Bu vesile ile hepinizi saygı ve sevgi ile selamlar; çocuklarımıza iyi bir gelecek için İskele Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi layıkıyla yerine getireceğimizi bilmenizi isterim.”

Okunma 2032 defa