İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 08 Temmuz 2019 00:00

51. YIL COŞKUYLA SON BULDU

66159420 2919728971584979 4569090937967345664 o

RENKLER VE KÜLTÜRLER İSKELE’DE BULUŞTU
SADIKOĞLU: “HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”
GELENEKSEL İSKELE FESTİVALİ SANCAK KONSERİ İLE FİNAL YAPTI
YD HASTANESİ 10 GÜN BOYUNCA FESTİVAL ALANI’NDAYDI 
Yarım asırı deviren yeni yaşıyla, bu yıl 51.’si düzenlenen Geleneksel İskele Festivali, sona erdi. Telsim’in iletişim desteğiyle 28 Haziran’da başlayan ve 10 gün süren festival dün (7 Temmuz) akşam SANCAK konseri ile final yaptı. Birçok önemli geceye ev sahipliği yapan, festivaller festivali olarak adlandırılan, uluslararası alanda da kendisine yer bulan İskele Festivali’ne, 7’den 70’e halk yoğun ilgi gösterdi.

RENKLER VE KÜLTÜRLER İSKELE’DE BULUŞTU
Şimdi İskele Zamanı diyerek, bu yıl da renkler ve kültürler İskele’de buluşuyor sloganıyla düzenlenen ve Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı tarafından 28 Haziran’da açılışı yapılan 51. Geleneksel İskele Festivali, dün (7 Temmuz) akşam sona erdi. Renkleri ve kültürleri İskele’de buluşturmayı başaran ve 10 gün süren festivalde 24. Uluslararası İskele Belediyesi Halk Dansları Festivali, 36.Gençlik Yarışması, 11. Larnakalılar Gecesi, 27.Karadenizliler Gecesi, 11. İskele Rallisi, 23.Benon Dervişler Bisiklet Yarışması, İskele Belediyesi 1.Sporting Yarışması, 19. Satranç Turnuvası, 1. İskele Judo Şampiyonası, 6. Dart Yarışması, 2. İskele Okçuluk Yarışması, Yağlı Direk Bayrak Kapma ve Dalma Yarışması, Futbol Turnuvası, Tavla Turnuvası, Olta ile Balık Avlama Yarışması ve Çocuk Şöleni yer aldı. Festivalde; Fettah Can, Hakan Yazıcıoğlu, Ekin Uzunlar ve Sancak’ın yanı sıra ülkemiz sanatçıları Fikri Karayel, Çağdaş Aydaş, İbrahim Kurşuniler, Hasan Uluel, Mehmet Uluel, Grup Otantik de konser verdi.

YDÜ HASTANESİ 10 GÜN BOYUNCA FESTİVAL ALANI’NDAYDI 
51 yıl önce Larnaka Deniz Panayırı olarak başlayan ve 1974 sonrası İskele ’ye taşınan 7’den 70’e, herkesin heyecanla beklediği İskele Festivali yine dolu dolu geçti. 10 gün süren festivalde Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi de festival alanında stant kurdu. Çok sayıda kişinin ziyaret ettiği stant halk tarafından yoğun ilgi gördü. Ücretsiz tansiyon ve şeker ölçümü yapılan stantta kan vermek isteyenler için kan bankası da devredeydi.

FİNAL KONSERİNİ SANCAK VERDİ
Dün akşam sona eren Geleneksel İskele Festivali’nin kapanış konserini ise son dönem yıldızı parlayan SANCAK verdi. Yaklaşık 2 saat boyunca sahnede kalan sanatçının seslendirdiği şarkılara hayranları da eşlik etti. Gecenin sonunda kürsüye çıkan İskele Belediyesi Asbaşkan Vekili Sefa Kurukafa, SANCAK’a İskele Belediyesi adına teşekkür etti.

SADIKOĞLU: “HALKIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da 10 gün boyunca halkın yoğun ilgisini gören Geleneksel İskele Festivali’nin kapanışında, festival alanını ziyaret eden herkese teşekkür etti. Festivaller Festivali İskele Festivali, her geçen yıl kendisini geliştiriyor diyen Başkan Sadıkoğlu, bu gelişimin de halkın yoğun ilgisinden kaynaklandığını ifade etti.

Okunma 1952 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli