İskele


  • Home
  • News
  • “HEMŞİRELER SAĞLIK SİSTEMİNİN KALBİDİR”
Thursday, 12 May 2022 00:00

“HEMŞİRELER SAĞLIK SİSTEMİNİN KALBİDİR”

FB IMG 1652369272581

 

 

“HEMŞİRELER SAĞLIK SİSTEMİNİN KALBİDİR”

İSKELE’DE HİZMET VEREN VE BU MESLEKTEN EMEKLİ OLAN HEMŞİRELER UNUTULMADI

SADIKOĞLU: “EN ZOR ŞARTLARDA BİLE MESLEKLERİNİ İCRA ETMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Bugün sağlık sisteminin kalbi olan hemşirelerin günü. Bu özel gün dolayısı ile İskele Belediyesi de hemşireleri unutmadı. İskele Belediyesi sınırlarında bulunan aktif hemşireler çalıştıkları yerlerde, yıllarını bu mesleğe veren emekli hemşireler de evlerinde ziyaret edildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da hemşireler günü nedeni ile yaptığı açıklamada her zaman olduğu gibi en zor şartlarda bile mesleğini icra etmeye çalışan, ellerini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen hemşirelere ve tüm sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını söyledi. 

İSKELE’DE HİZMET VEREN VE BU MESLEKTEN EMEKLİ OLAN HEMŞİRELER UNUTULMADI

SADIKOĞLU: “EN ZOR ŞARTLARDA BİLE MESLEKLERİNİ İCRA ETMEYE ÇALIŞIYORLAR”

İskele Belediyesi, 12 Mayıs Hemşireler Günü dolayısıyla emekli hemşireler ile İskele Belediyesi Sağlık Birimi, Dr. Orhan Müderrisoğlu İskele Sağlık Merkezi, Physioart Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Sağlık Kliniği ile İskele Tıp Merkezi’nde görevli hemşireleri unutmadı. Emeklileri evlerinde çalışan hemşireleri de görev yerlerinde ziyaret eden iskele Belediyesi, hemşirelere çiçek takdiminde de bulundu. 

Gün dolayısıyla İskele’nin çınarlarından emekli hemşire Sabahat Orkun ile aynı zamanda İskele Belediyesi Meclis Üyesi olan İsmail Y.Osum ile eşi Narin Osum’u Topçuköy’de evlerinde ziyaret eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, aynı zamanda çiçek takdiminde de bulundu. Başkan Sadıkoğlu, ziyaretlerinde yaptığı konuşmada emekli hemşirelere bu mesleğe verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Sadıkoğlu, en zor şartlarda bile mesleğini icra etmeye çalışan, ellerini taşın altına koymaktan hiçbir zaman çekinmeyen, hemşireler ve tüm sağlık çalışanlarına da minnettar olduklarını söyledi. 

İSKELE BELEDİYESİ HEMŞİRELER GÜNÜNÜ KUTLADI

EMEKLİ HEMŞİRELER EVLERİNDE ZİYARET EDİLDİ 

İskele Belediyesi Meclis Üyeleri de bugün, hemşireler ile birlikteydi. İskele Belediyesi Meclis Üyesi İldeniz Elbasan İskele Belediyesi Sağlık Birimi Hemşireleri ile bir araya gelirken, Çağlar Karadağ ile Sefa Kurukafa Dr. Orhan Müderrisoğlu İskele Sağlık Merkezi ile Physioart Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Sağlık Kliniği hemşirelerini ziyaret etti. Meclis Üyeleri ziyaretlerinde hemşirelere çiçek takdim etti. Kendisi de uzun yıllar bu mesleğe emek veren aynı zamanda İskele Belediyesi Meclis Üyesi olan Emekli Hemşire İsmail Y. Osum, İskele ve köylerindeki kendisi gibi emekli olan hemşireleri evlerinde ziyaret etti.

Read 1305 times

Copyright © 2024 İskele Belediyesi. All Rights Reserved.

gorunum tasarim

oneri en


client portal