• KAPALI PAZAR YERİ VE TERMİNAL ALANI İÇİN İLK KAZMA VURULDU
Perşembe, 15 Nisan 2021 00:00

KAPALI PAZAR YERİ VE TERMİNAL ALANI İÇİN İLK KAZMA VURULDU

KAPALI PAZAR YERİ VE TERMİNAL ALANI İÇİN İLK KAZMA VURULDU
İskele Belediyesi, geçtiğimiz hafta sözleşme imzaladığı Uçanok İnşaat Şti. Ltd yetkilisine, İmar Birimi aracılığı ile Kapalı Pazar Yeri ve Terminal Alanı’nın yer ve iş teslimini, hafta başında yaptı. İlgili firma da sözleşmede belirtildiği gibi 7 iş günü içerisinde faaliyetlerine bugün itibari ile başladı.
TC Lefkoşa Büyükelçiliği Ekonomik Kalkınma ve İşbirliği Ofisi’nin destekleri ve İskele Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapımına bugün itibari ile başlanan İskele Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Terminal Alanı Düzenleme Projesi 15.500 metrekarelik Alan üzerinde inşa edilecek.
İki etaptan oluşacak İskele Belediyesi Kapalı Pazar Yeri ve Terminal Alanı Düzenleme Projesi’nde; karkas, çatı örtüsüne ait yapısal çelik işler ve çatı örtüsü kaplama işleri, balıkçı stantları, WC karkas, altyapı ve drenaj işleri ile elektrik altyapı işleri yer alacak. Söz konusu projenin ilk etabı ise 180 takvim gününde tamamlanacak.