Bu sayfayı yazdır
Çarşamba, 12 May 2021 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN BAYRAM MESAJI

FB IMG 1620851288102

 

BAŞKAN SADIKOĞLU’NDAN BAYRAM MESAJI

“PANDEMİNİN SON BULDUĞU NİCE SAĞLIKLI BAYRAMLARDA BULUŞMAYI DİLİYORUM”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, koronavirüs salgınından dolayı son iki yıldır farklı ama aynı inanç ve duygularla Ramazan Ayı ve Ramazan Bayramı yaşadıklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, ‘pandeminin son bulduğu, yeniden kucaklaşabileceğimiz, nice sağlıklı bayramlarda buluşmayı diliyorum’ dedi. 

“RAMAZAN BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!”

Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, mesajında şunlara yer verdi: “Geçtiğimiz ay başlayan ve on bir ayın sultanı olarak adlandırılan Ramazan Ayı’nın son gününü yaşıyoruz. Bugün yapılacak son iftarla birlikte, Ramazan Ayı’nı uğurlayacağız. Son iki yıldır koronavirüs salgınından dolayı farklı ama aynı inanç ve duygularla yaşadığımız Ramazan Ayı, diliyorum ki, 2022 yılında, yine bir arada geçirebileceğimiz, aynı sofralarda bulaşabileceğimiz bir ay olsun.

Bir yanda paylaşımın ve iyiliğin yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayını uğurlamanın burukluğu yaşıyor diğer yanda ise küskünlüklerin, kırgınlıkların giderildiği Ramazan Bayramı'nı karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz. 

Bu vesileyle tüm halkımızın Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutlarken, pandeminin son bulduğu, yeniden kucaklaşabileceğimiz, nice sağlıklı bayramlarda buluşmayı diliyor, hepinize selam ve sevgilerimi iletiyorum.”

Okunma 1188 defa