Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 24 May 2021 00:00

VİTAMİNLİ İŞBİRLİĞİ

FB IMG 1621866303087 01

 

VİTAMİNLİ İŞBİRLİĞİ

GÃœZELYURT BELEDÄ°YESÄ°, Ä°SKELE BELEDÄ°YESÄ° KÃœLTÃœR EVÄ°'NDE PORTAKAL VE PORTAKAL SUYU DAÄžITACAK

ÃœCRETSÄ°Z PORTAKAL VE PORTAKAL SUYU DAÄžITIMI SAAT 10.30’DA BAÅžLAYACAK 

Son iki yıldır koronavirüs nedeni ile ada çapında nam salan festivallerini gerçekleÅŸtiremeyen Ä°skele Belediyesi ile Güzelyurt Belediyesi, vitaminli bir iÅŸbirliÄŸine imza attı. Güzelyurt Belediye BaÅŸkanı Mahmut Özçınar, her yıl Güzelyurt Portakal Festivali kapsamında ücretsiz olarak dağıtılan portakal ve portakal suyunu, ada genelinde ilk kez Ä°skele’de, Ä°skele Belediyesi Kültür Evi’nde vatandaÅŸlara ücretsiz dağıtılması talebini Ä°skele Belediye BaÅŸkanı Hasan SadıkoÄŸlu’na iletti. Söz konusu talebi memnuniyetle karşılayan Ä°skele Belediye BaÅŸkanı Hasan SadıkoÄŸlu, Güzelyurt Belediye BaÅŸkanı Mahmut Özçınar’a, vitaminli iÅŸbirliÄŸinden dolayı ÅŸahsı ve Ä°skele halkı adına teÅŸekkür etti. 

Portakal ve portakal suyu, Ä°skele Belediyesi Kültür Evi’nde yarın (25 Mayıs) saat 10.30’da vatandaÅŸlara ücretsiz olarak dağıtılacak. 

Güzelyurt’tan gelecek portakal ve portakal suyundan almak isteyen vatandaşlarımızın sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralına uyması ise önemle rica olunur.

Okunma 939 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli