Perşembe, 03 Haziran 2021 00:00

ERGAZİ’DE ÇOCUK PARKI KURULDU

PARK/BAHÇE BİRİMİ’NİN ÇİM EKME İŞLEMİ BAŞLADI
Ergazi Muhtarlık Binası ve Köy Lokali yapım çalışmalarında son evreye geçildi. İnşaat Birimi’nin görevi devrettiği İskele Belediyesi Park/Bahçe Birimi, çimlerin ekileceği alanda yaptığı topraklama çalışmasının ardından bugün (3 Haziran) çim ekimine başladı. Öte yandan Bahçe sulamayı sağlayacak hattın motor ve hat bağlantıları da İskele Belediyesi Elektrik Birimi tarafından yapıldı. Çiçeklendirme ve ağaçlandırma çalışmalarının da devam ettiği Ergazi Köy Lokali’ne çocukların güzel vakit geçirmesi amacıyla Çocuk Oyun Parkı da kuruldu.

Ortam