• BAŞKAN SADIKOĞLU, KGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ SADIKOĞLU: “BAŞARI BİR YOLCULUKTUR, VARIŞ NOKTASI DEĞİL"
Cuma, 11 Haziran 2021 00:00

FB IMG 1623434037716

BAŞKAN SADIKOĞLU, KGS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLEDİ

SADIKOĞLU: “BAŞARI BİR YOLCULUKTUR, VARIŞ NOKTASI DEĞİL"

Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kolejlerde öğrenim görmek isteyen öğrencilere yönelik düzenlenen 2020 – 2021 öğretim yılı Kolej Giriş Sınavları yarın (12 Haziran) yapılacak.

İskele Bekirpaşa Lisesi, Türk Maarif Koleji, Bülent Ecevit Anadolu Lisesi, Girne 19 Mayıs TMK, Anafartalar Lisesi, Gazimağusa TMK, Güzelyurt TMK, Lefke Gazi Lisesi ve Hala Sultan İlahiyat Koleji olmak üzere dokuz merkezde yapılacak sınav iki oturumda gerçekleşecek. Kolej sınavının, birinci oturumu 09.00-10.30, ikinci oturumu ise 11.00-12.30 saatleri arasında pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşecek.

SADIKOĞLU: “BAŞARI BİR YOLCULUKTUR, VARIŞ NOKTASI DEĞİL"

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da yarın yapılacak Kolejlere Giriş Sınavı'na girecek öğrencilere başarı dileklerini, yayınlad9ığı mesajla iletti. Başarı bir yolculuktur, bir varış noktası değil diyen Sadıkoğlu mesajının devamında şunlara yer verdi: “ Koleje giriş sınavlarına hazırlanıp, ter dökecek yavrularımıza Allah kolaylıklar versin. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın bu sınav yolculuğunda başarılı olacaklarına inancım tam. Söz konusu sınav her ne kadar önemli olsa da, hayatta hiçbir şey öğrencilerimizin sağlığından daha önemli değildir. Öğrencilerimizin stresten ve heyecandan uzak bir şekilde sınava girmeleri durumunda bilgi ve birikimlerini en üst düzeyde yansıtacaklarına inanıyorum. Bu duygu ve düşüncelerle KGS’ye girecek çocuklarımızın her birine ayrı ayrı başarılar diliyorum.”