İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 18 Haziran 2021 00:00

YUVAM’DA KARNE, DİPLOMA VE SERGİ HEYECANI YAŞANDI

FB IMG 1624025053684

YUVAM’DA KARNE, DİPLOMA VE SERGİ HEYECANI YAŞANDI

İskele Belediyesi’ne bağlı, İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı Çocuk Bakım ve Eğitim Merkezi, pandemi kuralları çerçevesinde verdiği bu yılki eğitim yılını tamamladı. 2020-2021 Eğitim yılını karne ve diploma töreni ile uğurladı. Çocukların el emeği göz nuru eserlerinin yer aldığı Yılsonu sergisi de büyük beğeni gördü. 

3 YAŞ KARNESİNE 4 YAŞ İSE HEM KARNE HEM DE DİPLOMASINA KAVUŞTU

Yuvam Anakucağı’nda eğitim gören 3 yaş grubundaki çocuklar karnelerini alırken, 4 yaş grubundaki öğrenciler ise hem karne hem de ilk diploma heyecanı yaşadılar. 17-18 Haziran tarihlerinde İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı Çocuk Bakım ve Eğitim Merkezi’nin bahçesinde, yine pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen karne ve diploma heyecanına çocukların ailelerinin yanı sıra İskele Belediyesi Asbaşkan Vekili Sefa Kurukafa ile Müdür Vekili Mustafa Kabasakal da ortak oldu. 

ÇAKIRLI: “PANDEMİYE RAĞMEN KEYİFLİ BİR DÖNEM GEÇİRDİK”

İskele Belediyesi İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı Çocuk Bakım ve Eğitim Merkezi Müdüresi Nermin Çakırlı, 3 yaş karne ile 4 yaş karne ve diploma töreninde yaptığı konuşmada, 2020-2021 eğitim yılını değerlendirdi. Koronavirüs salgınının ülkemizde görüldüğü Mart 2020’den bu yana zorlu bir süreç geçirdiklerini, bu süreçte çok sevdikleri çocuklardan kimi zaman ayrı kalmak zorunda olduklarını ifade etti. Pandemi kuralları çerçevesinde bir eğitim yılı geçirdiklerini de ifade eden Çakırlı, pandemiye rağmen kayifli bir dönem geçirdiklerini de ifade etti. Ailelere de bu süreçte kendilerine yardımcı oldukları için teşekkür eden Çakırlı, mezun olan çocuklara başarılı bir eğitim yılı geçirmelerini temenni etti.

Okunma 1031 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli