İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • BAŞKAN SADIKOĞLU, BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI SADIKOĞLU: "EVLADINA SAHİP ÇIKAN HER BİR BABANIN ELİ ÖPÜLESİDİR"
Pazar, 20 Haziran 2021 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI SADIKOĞLU: "EVLADINA SAHİP ÇIKAN HER BİR BABANIN ELİ ÖPÜLESİDİR"

FB IMG 1624139736795

 

 

BAŞKAN SADIKOĞLU, BABALAR GÜNÜ'NÜ KUTLADI

SADIKOĞLU: "EVLADINA SAHİP ÇIKAN HER BİR BABANIN ELİ ÖPÜLESİDİR" 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu Babalar Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Mesajında evladına sahip çıkan her bir babanın eli öpülesidir diyen Başkan Sadıkoğlu, ebediyete intikal eden babası Sadık Sadıkoğlu başta olmak üzere tüm babaların Babalar Günü'nü kutladı. 

Başkan sadıkoğlu mesajında şunlara yer verdi: "Baba; bir evladın sığınacağı en güçlü, en güvenli liman. Lakin her zaman, hiçbir menfaat beklemeden, çıkarsız, evladına sarılandır Baba. Evladına sahip çıkan, evladına yardımseverliği, iyiliği ve dürüstlüğü aşılayan her bir babanın eli öpülesidir. Annelerimiz gibi babalarımızın da hakkını ne yapsak ödeyemeyiz.Yaşamımızın her anında varlıklarıyla bizlere güç veren, bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen babalarımıza sevgimizi bir gün değil her gün göstermeliyiz. Bu vesileyle, ebediyete intikal etmiş Babam Sadık Sadıkoğlu başta olmak üzere, elleri öpülesi tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü’nü en kalbi duygularımla kutlarım."

Okunma 1013 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli