İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULU’NDA İKİNCİ KEZ KARNE HEYECANI YAŞANDI BAŞKAN SADIKOĞLU, ÖZEL ÇOCUKLARIN HEYECANINA ORTAK OLDU SADIKOĞLU: “ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULUMUZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”
Pazar, 20 Haziran 2021 00:00

ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULU’NDA İKİNCİ KEZ KARNE HEYECANI YAŞANDI BAŞKAN SADIKOĞLU, ÖZEL ÇOCUKLARIN HEYECANINA ORTAK OLDU SADIKOĞLU: “ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULUMUZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

FB IMG 1624199549286

 

 

ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULU’NDA İKİNCİ KEZ KARNE HEYECANI YAŞANDI 

BAŞKAN SADIKOĞLU, ÖZEL ÇOCUKLARIN HEYECANINA ORTAK OLDU

SADIKOĞLU: “ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULUMUZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

İskele Belediyesi’nin öz kaynakları ile yapımı tamamlandıktan sonra Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı’na devredilerek geçtiğimiz yıl 26 Şubat’ta kapılarını açarak eğitim ve öğretim hayatına başlayan Ötüken Özel Eğitim Okulu’nda Cuma günü (18 Haziran) karne heyecanı yaşandı. Pandemi nedeni ile Milli Eğitim Bakanlığı’nın belirlediği kurallar çerçevesinde 3 öğretmenle kimi zaman online ama ağırlıklı olarak yüz yüze eğitim veren okulda eğitim gören 4-18 yaş aralığındaki 12 öğrenci karnesini aldı. Özel çocukların bu özel gününe İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da katılarak, heyecanlarına ortak oldu. Başkan Sadıkoğlu’na Ötüken Köyü Muhtarı Turgut Özyöre de eşlik etti. 

SADIKOĞLU: “ÖTÜKEN ÖZEL EĞİTİM OKULUMUZA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Ötüken Özel Eğitim Okulu’nun kendileri için çok değerli ve özel olduğunu ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, önceleri bir hayal olan ancak yapılan girişimlerin sonuç vermesi ile hayalin gerçekleştiğini ve okulu topluma kazandırdıklarını belirtti. Karne töreninde konuşan Başkan Sadıkoğlu, göreve geldikleri ilk günden bu yana İskele Belediyesi olarak özel gereksinimli çocuklar ve tüm bireylerin yanında olduklarını da ifade etti ve Ötüken Özel Eğitim Okulu’na da destek olmaya devam edeceklerini söyledi. 

Ötüken Özel Eğitim Okulu’nda görev alan öğretmenleri, çabaları ve özverilerinden dolayı tebrik de eden Başkan Sadıkoğlu, karne alan çocuklara başarı dileklerini sundu, ailelerine de çocuklarına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. 

İSKELE BELEDİYESİ’NİN DESTEKLERİ SÜRÜYOR

Akademik takvimin yanı sıra beceri atölyeleri çalışmaları da yapılan, normal okullardaki prosedürden farklı olarak mevcut performanslarına göre değerlendirilen çocuklar için uzun dönemli ders planı hazırlanıyor ve ilerlemesine göre de derse tabii tutulan öğrencilere, dil konuşma, okuma yazma, matematik, kavram öğretimi, ince ve kaba motor çalışmaları, eğitsel etkinlik ve atölye çalışmalarından yararlanabiliyor. 

Ötüken Özel Eğitim Okulu’nda 3 öğretmenin yanı sıra İskele Belediyesi’nden de bir personel hademe olarak görev yapıyor. Yine İskele Belediyesi’nin İskele ve köylerinde yaşayan özel gereksinimi insanları da kapsayan evde sağlık hizmeti bünyesinde yer alan ve İskele Belediyesi’nin çözüm ortağı olan Physioart Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Sağlık Kliniği’nde görevli Fizyoterapist de belirli periyodlarda Ötüken Özel Eğitim Okulu’na giderek, özel çocuklarla yakından ilgileniyor.

Okunma 879 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli