İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • SOS ÇOCUK KÖYLERİ 72. YAŞINI KUTLUYOR SOS ÇOCUKKÖYÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Çarşamba, 23 Haziran 2021 00:00

SOS ÇOCUK KÖYLERİ 72. YAŞINI KUTLUYOR SOS ÇOCUKKÖYÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

 

FB IMG 1624462587492

 

SOS ÇOCUK KÖYLERİ 72. YAŞINI KUTLUYOR

SOS ÇOCUKKÖYÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

ULUSLARARASI SOS GÜNÜ DOLAYISIYLA İSKELE’DE ETKİNLİK DÜZENLENECEK

İSKELE’DEKİ ETKİNLİĞE İSKELE BELEDİYESİ EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

SADIKOĞLU: “ORGANİZASYONUN BİR PARÇASI OLMAKTAN ONUR DUYARIZ”

73.000’den fazla çocuk ve gence ev sahipliği yapan, 31 ülkedeki toplam 491 SOS Çocukköyü, Uluslararası SOS Günü’nü kutluyor. 23 Haziran’da her yıl dünyanın dört bir yanında kutlanan SOS Günü, ülkemizde de bir dizi etkinliklerle kutlanıyor. SOS Çocukköyü Derneği Program Müdürü Ahmet Akarsu, bu yıl düzenleyecekleri etkinlikler hakkında bilgi vermek amacıyla İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler. SOS Çocukköyü Derneği Program Müdürü Ahmet Akarsu, kutlamalar kapsamında İskele’de etkinlik düzenlemek istediklerini ifade ederek İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’ndan destek talebinde bulundu. Başkan Hasan Sadıkoğlu da aileleriyle yaşamaları mümkün olamayan çocuklara aile odaklı bakım veren ve çocuklar için çalışmalar yürüten SOS Çocukköyü’nü kutladı ve organizasyonun bir parçası olmaktan gurur duyacaklarını ifade ederek, İskele Belediyesi olarak ellerinden gelen desteği vereceklerini ifade etti. 

SOS ÇOCUK KÖYÜ’NDEN BİR HEYET BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

SOS Çocuk Köyü Derneği Program Müdürü Ahmet Akarsu beraberindeki Program Müdür Yardımcısı Münür Yücekal ile Kaynak Geliştirme Müdürü Cemil Hafız ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler. SOS Çocukköyleri'nin kurucusu Hermann Gmeiner'in doğum gününü anmak için her yıl 23 Haziran'da dünyanın dört bir yanında olduğu gibi KKTC’de de bir dizi etkinlikler düzenlendiğini ifade eden SOS Çocuk Köyü Derneği Program Müdürü Ahmet Akarsu, bu yılki etkinlikleri İskele’ye taşıma arzusunda olduklarını ifade etti. Akarsu, İskele’de düzenleyecekleri etkinlik hakkında Başkan Sadıkoğlu’na bilgi verdi, destek talebinde bulundu. 

SADIKOĞLU: “ORGANİZASYONUN BİR PARÇASI OLMAKTAN ONUR DUYARIZ”

SOS Çocukköyleri’nin 72. yaşını kutlayarak konuşmasına başlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da aileleri ile yaşayamayan çocuklara bakım veren ve çocuklar için çalışmalar yürüten SOS Çocukköyü Derneği’ni, SOS Çocuk Köyü Derneği Program Müdürü Ahmet Akarsu nezdinde tebrik etti. Bu yılki etkinlikleri İskele’de düzenleme kararı aldıkları için ayrıca mutlu olduğunu ifade eden Başkan Sadıkoğlu, böylesi anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapacak olmaktan gurur duyacaklarını söyledi. İskele’de talep edilen noktanın organizasyon için hazır olacağını belirten Başkan Sadıkoğlu, çocukların ve gençlerin keyifli bir gün geçirmeleri için ellerinden geleni yapacaklarını da sözlerine ekledi. 

KEYİFLİ BİR GÜN GEÇİRECEKLER

SOS Çocukköyü’nde ve Gençlik Evi’nde yaşayan ve kuruma bağlı olarak bakım ve destek gören 82 çocuk ve gencin yanı sıra anneleri, teyzeleri, danışmanları, eğitmenleri ve çalışanlar yaklaşık 120 kişi İskele’de, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda bir araya gelerek keyifli bir gün geçirecekler. Amerika’da 22, Afrika’da 47, Avrupa’da 35, Asya ve Okyanusya’da 31 ülkede bulunan 491 SOS Çocukköyü’nde 73.000’den fazla çocuk ve genç yaşıyor.

Okunma 1075 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli