İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • 20 TEMMUZ CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMALAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Salı, 29 Haziran 2021 00:00

20 TEMMUZ CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMALAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR

 

 

20 TEMMUZ CADDESİ’NDEKİ ÇALIŞMALAR KALDIĞI YERDEN DEVAM EDİYOR
Birçok noktada, yağmur suyu drenaj çalışması ile birlikte kaldırım ve parkeleme çalışması yaparak, İskele ve köylerini daha çağdaş bir yapıya kavuşturan İskele Belediyesi’nin Bahçeler Bölgesi 20 Temmuz Caddesi üzerindeki çalışmaları da kaldığı yerden devam ediyor. Her yağmur sonrası ortaya çıkan su birikintisini yok etmek için İskele Belediyesi söz konusu bölgeye 2.200 metrelik yağmur suyu drenaj hattı oluşturarak 1000’lik büzler döşedi. Yine aynı bölgede telefon ve elektrik altyapılarının borulama işlerine başlandı. Alt yapı işlerinin bitirildiği 200 metrelik hattın da yürüyüş yolunun bordür işlemi devam ediyor.
SADIKOĞLU: “VERDİMİĞİMİZ RAHATSIZLIKTAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİZ”
SADIKOĞLU: YAĞMUR SUYU ARTIK DAHA DÜZENLİ TAHLİYE OLACAK”
Ada genelinin en büyük eksiklerinden biri olan ve sağanak yağışlar sonucu araç sürücüleri kadar yayaları da olumsuz etkileyen su birikintileri, İskele ve köylerinde tarihe karışıyor. İskele ve köylerinde yağmur suyu drenajı konusunda titizlikle çalışan İskele Belediyesi, söz konusunda çalışmayla ilgili projeler geliştirmeye devam ediyor. Hemen hemen bütün bölgelerde devam eden son olarak Bahçeler bölgesinde yaşayan halkı rahatlatacak yağmur suyu drenaj hattı ile başlayan altyapı işleri devam ediyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Pandemi nedeni ile kimi zaman duran çalışmaların ortaya çıkardığı olumsuzluklardan dolayı bölge halkından özür dileyen Başkan Sadıkoğlu, söz konusu çalışmaları bir anca önce bitirmek için yoğun çaba sarf ettiklerini ifade etti. Bugüne kadar gösterdikleri sabır için de ayrıca bölge halkına teşekkür eden Başkan Sadıkoğlu, proje tamamlandığında bölge insanının yalnızca yağmur suyu drenaj hattına değil yürüyüş yolu ile kaldırıma da kavuşacağının altını çizdi. En büyük sorunlar arasında yer alan Yağmur Suyu Drenajı konusunda, göreve geldiği günden itibaren büyük bir titizlikle çalıştıklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, Bahçeler bölgesindeki yağmur suyunun düzenli bir şekilde toplanarak tahliye edilmesinin sağlanacağını söyledi. Başkan Sadıkoğlu, İskele ve köylerinde yapılan Yağmur Suyu Drenaj Projeleri ile sel ve su baskını riski ortadan kaldırmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

Ortam

Okunma 1011 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli