• SADIKOĞLU, POLİS ÖRGÜTÜNÜN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

SADIKOĞLU, POLİS ÖRGÜTÜNÜN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN

SADIKOĞLU, POLİS ÖRGÜTÜNÜN KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI
“EN ZOR ZAMANDA DAHİ GÖREVİ BAŞINDA OLAN POLİSLERİMİZE MİNNETTARIZ”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Polis Örgütünün kuruluşunun 57. yılı nedeni ile kutlama mesajı yayınlandı. Mesajında İskele’den Lefke’ye, Gazimağusa’dan Girne’ye, Güzelyurt’tan Lefkoşa’ya görev yapan, taşıdığı üniformanın hakkını vere tüm polislere şükranlarını sundu. Başkan Sadıkoğlu mesajında şunlara yer verdi: “Taşıdığı üniformanın hakkını veren, kendisini; ülkenin ve halkın refahı için adayan ve bu uğurda sürekli olarak geliştiren, yeri geldiğinde eşinden, çocuklarından kısacası ailesinden ayrı düşmek zorunda kalarak gece gündüz, yağmur çamur demeden, nice fedakârlıklara göğüs gererek, toplumun güvenliği için zor şartlarda çalışan polislerimize ne kadar teşekkür etsek az. Bu duygu ve düşüncelerle İskele’den Lefke’ye, Gazimağusa’dan Girne’ye, Güzelyurt’tan Lefkoşa’ya görev yapan polislerimize şükranlarımı sunuyor, Polis Örgütümüzün kuruluşunun 57. Yıldönümünü de en içten duygularımla kutluyorum.”