• CİVİSİL SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN’A NEZAKET ZİYARETİ SADIKOĞLU: “SPORA VE SPORCUYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”
Salı, 13 Temmuz 2021 00:00

FB IMG 1626209540316

CİVİSİL SPOR KULÜBÜ’NDEN BAŞKAN’A NEZAKET ZİYARETİ SADIKOĞLU: “SPORA VE SPORCUYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ” 1957’den günümüze, Larnaka’dan İskele’ye uzanan, 7’den 70’e çok sayıda kişinin taraftarı olduğu, İskele Bölgesi için büyük anlam ifade eden, Civisil Spor Kulübü yetkilileri bugün (13 Temmuz) İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler. Kulüp Başkanı Aydın Çırakoğlu ve beraberindekiler, gerçekleştirdikleri nezaket ziyaretinde, kulüp hakkında bilgi paylaşımında bulundular. SADIKOĞLU: “SPORA VE SPORCUYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ” Sporun özelde İskele genelde ise ülke gençleri için önemine dikkat çeken İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bu sebepten, İskele Belediyesi olarak, spora ve sporcuya büyük önem verdiklerini ifade etti. Civisil Spor Kulübü’nün de ülkemiz ve İskelemiz için önemli bir yere sahip olduğunun altını çizen Başkan Sadıkoğlu, Aydın Çırakoğlu yönetimindeki kulübe, başarılar diledi. Civisil Spor Kulübü Başkanı Aydın Çırakoğlu’na, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde, kulüp yöneticileri, Ali Küçük, Niyazi Okutan, Ahmet Çırakoğlu, Celil Şenyiğit ve Fikret Civisilli eşlik etti.