Pazartesi, 19 Temmuz 2021 00:00

BAYRAM ÖNCESİ MARKET DENETİMİ YAPILDI

FB IMG 1626704035782

BAYRAM ÖNCESİ MARKET DENETİMİ YAPILDI

İskele Belediyesi ile İskele Kaymakamlığı, Covid-19 tedbirleri kapsamında, yürürlükte olan kurallara uyulup uyulmadığını kontrol etmek için denetimlerine devam ediyor. Ekipler; arife günü olan bugün (19 Temmuz) de İskele’de bulunan marketlere denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında; maske, mesafe ve temizlik kuralına uyulup uyulmadığının yanı sıra, raflarda, buzluklarda ve derin dondurucularda bulunan ürünlerin son kullanım ile imal tarihlerinin gerçekçilik sürelerini kontrol edildi, kriterlere uygun olmayan ürünlere ise imha edilmek üzere el konuldu.