İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 25 Ağustos 2021 00:00

İSKELE BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK İŞBİRLİĞİ

240442226 3679064872318048 8137426481519758489 n

 

İSKELE BELEDİYESİ’NDEN ÖRNEK İŞBİRLİĞİ
HAYVANCILIK DAİRESİ İLE İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
BOĞAZİÇİ KÖYÜ ORGANİZE HAYVANCILIK BÖLGESİ SUYA KAVUŞACAK
PROJE SU İŞLERİ DAİRESİ’NİN KONTROLÜNDE İSKELE BELEDİYESİ TARAFINDAN TAMAMLANACAK
SADIKOĞLU: “PROJE, BÖLGE HALKIMIZA RAHAT BİR NEFES ALDIRACAK”
İskele ve köylerinde yaptığı yeni su hattı çalışmalarının yanı sıra yenileme çalışmaları ile halka rahat bir nefes aldıran İskele Belediyesi, bu kez önemli proje için işbirliğine imza attı. Boğaziçi Köyü organize hayvancılık bölgesini kullanma ve içme suyuna kavuşturacak proje için Hayvancılık Dairesi ile iş sözleşmesi imzalayan İskele Belediyesi, projenin yapım aşamasını yürütecek. Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve Hayvancılık Dairesi Müdürü Gönen Vurana’nın imza attığı iş sözleşmesine göre proje, Su İşleri Dairesi’nin kontrolörlüğünde İskele Belediyesi tarafından tamamlanacak. Projeyle ilgili konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, proje sayesinde bölge halkının rahat bir nefes alacağını ifade etti. İskele Belediyesi olarak İskele ve köylerine suyu sağlıklı bir şekilde ulaştırmak için çalıştıklarını, çalışmaya da devam ettiklerini söyleyen Başkan Sadıkoğlu, işbirliğinden ötürü Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na, Hayvancılık Dairesi ve Su İşleri Dairesi’ne teşekkür etti.
İSKELE BELEDİYESİ İLE HAYVANCILIK DAİRESİ ARASINDA İŞ SÖZLEŞMESİ İMZALANDI
İskele Belediyesi ile Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığına bağlı Hayvancılık Dairesi arasında Boğaziçi Köyü organize hayvancılık bölgesi su deposu, şebeke ve isale işleri projesi ile ilgili iş sözleşmesi imzaladı. İş sözleşmesine; Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Nazım Çavuşoğlu, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Hayvancılık Dairesi Müdürü Gönen Vurana imza attı.
KDV dâhil toplam 969.988,37 TL’ye mal olacak ve Hayvancılığın ve Organize Hayvan Barınaklarının Geliştirilmesi Projesi’ ödeneğinden karşılanacak proje ile 500 tonluk betonarme su deposu, 4619 metre kazı işi, 4619 metre boru döşeme işi ve 52 adet ağıla su bağlantısı yapılacak.
İskele Belediyesi Proje Kontrol Memuru Erkan Delibaş’ın öncülüğünde İskele Belediyesi personeli tarafından, Su İşleri Dairesi’nin de kontrolünde tamamlanacak.
Projenin tamamlanmasıyla birlikte, 500 tonluk depo sayesinde, uzun yıllardır su sıkıntısı yaşayan Boğaziçi köyü organize hayvancılık bölgesine kullanma suyu sağlanırken ileriki zamanda köyde yaşayan haneler de bu sudan yararlanabilecek.
SADIKOĞLU: “PROJE, BÖLGE HALKIMIZA RAHAT BİR NEFES ALDIRACAK”
İş sözleşmesi ile ilgili açıklama yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele ve köylerinde yaptıkları ve yapmaya devam ettikleri yeni su hattı çalışmalarının yanı sıra yenileme çalışmaları ile halka rahat bir nefes aldırdıklarını ifade etti. Bu projenin de son derece önemli olduğunun altını çizen Başkan Sadıkoğlu, bölge halkının rahat bir nefes alacağını söyledi. İskele Belediyesi olarak İskele ve köylerine suyu sağlıklı bir şekilde ulaştırmak için çalıştıklarını, çalışmaya da devam ettiklerini söyleyen Başkan Sadıkoğlu, işbirliğinden ötürü Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu’na, Hayvancılık Dairesi ve Su İşleri Dairesi’ne teşekkür etti.
Okunma 1079 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli