İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • BÜYÜK ZAFERİN 99. YILI İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU MESAJ YAYINLADI “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 99. YILDÖNÜMÜNÜ GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ”
Pazar, 29 Ağustos 2021 00:00

BÜYÜK ZAFERİN 99. YILI İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU MESAJ YAYINLADI “30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 99. YILDÖNÜMÜNÜ GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ”

 

FB IMG 1630229744018

BÜYÜK ZAFERİN 99. YILI

İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU MESAJ YAYINLADI

“30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI’NIN 99. YILDÖNÜMÜNÜ GURUR VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ” 

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Türk Milleti’nin varoluş mücadelesini tüm dünyaya gösterdiği 30 Ağustos Zaferinin 99. Yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı. 

Asırlardır hür yaşayan ve tarihi zaferlerle dolu Türk milletinin; birlik ve beraberlik içinde, toprağını nasıl müdafaa ettiğinin en önemli örneği olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı KKTC’de de büyük bir coşkuyla kutlamanın gururunu yaşıyoruz diyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, mesajının devamında ise şunlara yer verdi: “Türk milleti; 30 Ağustos Zafer Bayramı ile vatan topraklarının asla işgal edilemeyeceğini, bayrağın göklerden asla indirilemeyeceğini, ezanların asla susturulamayacağını tüm dünyaya haykırmıştır. Türk Ordusu tarafından kazanılan zaferin yıldönümünü ülkemizde kutluyor olmaktan büyük onur ve gurur duyuyoruz. Bu büyük zaferin ülkemize de ilham kaynağı olduğu aşikârdır. Zira kahraman Türk ordusunun Kurtuluş Savaşı’nda verdiği mücadeleyi, gözünü bile kırpmadan canını feda edişini, bizler de 20 Temmuz Mutlu Barış Harekatı’nda aynı duygularla yaşadık. Bu sebeptendir ki, milletimiz bu zaferlerle, milli hâkimiyet, milli birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde, kendisini tarih sahnesinden silmek isteyenlere, tüm mazlum halklara örnek teşkil edecek biçimde unutulmayacak bir ders vermiş; hiçbir şekilde bağımsızlık ve hürriyetinden ödün vermeyeceğini sonsuza kadar var olacağını tüm dünyaya kabul ettirmiştir. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bize armağan eden İstiklâl mücadelemizin bütün kahramanlarını; minnet ve şükranla anıyor, Türk Ulusunun 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

Okunma 841 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli