İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İÇİŞLERİ BAKANI EVREN, İSKELE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
Salı, 21 Eylül 2021 00:00

İÇİŞLERİ BAKANI EVREN, İSKELE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

 
242428182 3702043590020176 7093377407660020353 n
 
İÇİŞLERİ BAKANI EVREN, İSKELE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
BAŞKAN SADIKOĞLU, BAKAN EVREN’İ MAKAMINDA AĞIRLADI
EVREN: İSKELE BELEDİYESİ’NİN UYUM VE İSTİŞARESİNDEN MUTLULUK DUYUYORUM”
SADIKOĞLU: “İSKELEMİZ İÇİN İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”
İçişleri Bakanı Kutlu Evren, bir dizi temaslarda bulunmak üzere geldiği İskele’de, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu da makamında ziyaret etti. İskele Belediyesi’nin son dönemde yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alan Bakan Evren, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu, bölgedeki uyum, işbirliği ve istişaresinden dolayı tebrik etti. Başkan Sadıkoğlu da İskele’nin gelişmesi ve kalkınması için İskele’deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi, her zaman yanlarında olan İçişleri Bakanı Kutlu Evren’e de teşekkür etti.
İÇİŞLERİ BAKANI EVREN, İSKELE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
İçişleri Bakanı Kutlu Evren, İskele’yi ziyaret etti. Bakan Evren ilk olarak İskele Kaymakamlık binasında İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu ve Gazimağusa Kaymakamı Kemal Serpal ile bölgesel sorunlar ve kaymakamlıkların yürüttüğü çalışmaları değerlendirmek üzere bir araya geldi.
Bakan Kutlu Evren, İskele Polis Müdürlüğü görevine yeni atanan Kasım Kuni'yi de ziyaret ederek bir süre görüştü. Bakan Evren, burada yaptığı konuşmada, İskele bölgesinin üretken ve çalışkan insanlarımızla giderek geliştiğini, KKTC'nin yükselen değeri olduğunu belirtti.
BAŞKAN SADIKOĞLU, BAKAN EVREN’İ MAKAMINDA AĞIRLADI
İçişleri Bakanı Kutlu Evren, İskele temasları çerçevesinde İskele Belediyesi’ni de ziyaret etti. Burada İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu tarafından makamında ağırlanan Bakan Evren,
İskele Belediyesi’nin İskele Kaymakamlığı ve diğer birçok kurum ve kuruş arasındaki uyum, istişare ve iyi ilişkilerden büyük mutluluk duyduklarını belirtti.
SADIKOĞLU: “İSKELEMİZ İÇİN İŞBİRLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuşmasında, İçişleri Bakanı Kutlu Evren'in, her zaman İskele bölgesine ayrı bir hassasiyet gösterdiğini ifade etti, ‘Bakanımızın ziyaretinden ve her daim yanımızda olmasından çok memnunuz, kendilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz’ dedi.
İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu ile çok güzel bir uyum yakaladıklarını da belirten Başkan Sadıkoğlu, İskele için İskele’deki tüm kamu kurum ve kuruluşlarla işbirliği içerisinde olmaya devam edeceklerini söyledi.
Okunma 792 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli