İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 08 Kasım 2021 00:00

İBT YÖNETMENİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

FB IMG 1636384427085

 

İBT YÖNETMENİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

YAKAR: “YENİ OYUNLARIMIZI SEYİRCİMİZLE BULUŞTURMAK İÇİN SABIRSIZLANIYORUZ”

SADIKOĞLU: “ İBT, PANDEMİ ŞARTLARINDA DAHİ İNSANIMIZA NEFES ALDIRDI”

Pandemi sürecinde dahi halka moral vermek amacıyla gösteriler sahneye koyarak, büyük takdir gören İskele Belediye Tiyatrosu, yeni oyunları için perde demeye hazırlanıyor. İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar da hem nezaket hem de yeni oyunlar hakkında bilgi vermek için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Hasan Sadıkoğlu’na, İBT’ye verdiği destekten dolayı teşekkür eden Yakar, pandemi nedeni ile özelde İskele genelde KKTC Halkından uzak kaldıklarını hatırlattı. İBT Yönetmeni Sami Yakar, bu günleri yavaş yavaş geride bırakmayı, seyirciyle bir araya gelecekleri yeni oyunlarında buluşmayı da temenni etti. Sami Yakar’a, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde İBT’nin başarılı oyuncusu Yalçın Arıcı da eşlik etti. 

SADIKOĞLU: “ İBT, PANDEMİ ŞARTLARINDA DAHİ İNSANIMIZA NEFES ALDIRDI”

İskele Belediye Tiyatrosu’nu kurma kararı aldıklarında duyduğu heyecanı hala daha koruduğunu ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da İBT’nin kurulduğu günden bu yana çok önemli bir yol katettiğine dikkat çekti. Ağlarken, güldüren, gülerken düşündüren tiyatronun her zaman insanlara iyi geldiğini söyleyen Başkan Sadıkoğlu, tiyatronun, ülkede daha iyi noktalarda olması gerektiğini de belirtti. İskele Belediye Tiyatrosu’nun, pandemi şartlarında dahi insanlara bir nebze olsun nefes aldırmak için etkinlikler sahnelediğini de hatırlatan Başkan Sadıkoğlu, İBT Yönetmeni Sami Yakar’ı yapmış olduğu özverili çalışmalardan dolayı tebrik etti. İBT’nin yeni oyunlarını da sabırsızlıkla beklediğini ifade eden İskele Belediye Başkanı, Sami Yakar başta olmak üzere İBT ailesine çalışmalarında başarılar diledi.

Okunma 692 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli