İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 02 Aralık 2021 00:00

BİR TEŞEKKÜR DE MAARİF ANAOKULU’NDAN…

263423606 3764018227156045 2734793719919250368 n

 

BİR TEŞEKKÜR DE MAARİF ANAOKULU’NDAN…
İSKELE MAARİF ANAOKULU OAB, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
SADIKOĞLU: “ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ, KATKIMIZ DEVAM EDECEK”
İskele Belediyesi’ne, okullara yapmış olduğu katkıdan dolayı bir teşekkür de İskele Maarif Anaokulu’ndan geldi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret eden Okul Aile Birliği Başkanı Faik Cemmedo, çocukların geleceğine katkı koyan İskele Belediyesi’ne ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti, yeni dönemde ne yapılabilir konusunda fikir alışverişinde bulundu. OAB Başkanı Faik Cemmedo’ya ziyaretinde İskele Maarif Anaokulu Sorumlu Öğretmeni Şinasi Fedakar ile OAB Yönetiminden Eda Ak ile Ceyhun Ketenoğlu eşlik etti.
SADIKOĞLU: “ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ, KATKIMIZ DEVAM EDECEK”
Çocukların geleceğine katkıda bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da İskele Maarif Anaokulu OAB Başkanına ve okul öğretmenlerine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. İskele Belediyesi sınırları içerisindeki tüm okullarla iyi ilişkiler içerisinde olduklarını ve sürekli fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Başkan Sadıkoğlu, yapılan maddi ve manevi katkıların da yapılan bu görüşmeler ışığında gerçekleştiğini söyledi. Çocuklar bizim, ülkemizin geleceği diyen Başkan Sadıkoğlu, çocukların geleceği için katkıda bulunmaya devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
Okunma 1021 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli