Bu sayfayı yazdır
Cuma, 03 Aralık 2021 00:00

KARDEŞ ŞEHİR BÜYÜKÇEKMECE HEYETİNİ AĞIRLADIK

263316375 3764838840407317 5783176775016591907 n

 

KARDEŞ ŞEHİR BÜYÜKÇEKMECE HEYETİNİ AĞIRLADIK
BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
İSKELE BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ DE HEYETE EŞLİK ETTİ
SADIKOĞLU: “PAYLAŞIMLARIMIZ KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYOR”
İskele Belediyesi, 2003 yılından bu yana kardeş şehri olan, İstanbul Büyükçekmece Belediyesi’nden ülkemize gelen heyeti, İskele’de ağırladı. Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Şahin, Kerem Ereke ile Rıza Can Özdemir, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyelerinin ziyaretine İskele Belediyesi Meclis Üyeleri İldeniz Elbasan, İsmail Osum, Çağlar Karadağ, Eray Göksan ve Sefa Kurukafa ile İskele Belediyesi Müdür Vekili Mustafa Kabasakal ve İskele Belediyesi Kültür& Sanat ve Diş İlişkiler Danışmanı Özlem Kadirağa da eşlik etti.
BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
İstanbul Büyükçekmece Belediyesi heyeti, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bir dizi temaslarda bulunmak üzere ülkemize gelen ve 2003 yılında kardeşlik protokolünü imzaladıkları kardeş şehir Büyükçekmece’yi İskele’de ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kendisini ziyaret eden Büyükçekmece Belediyesi Meclis Üyeleri Ahmet Şahin, Kerem Ereke ile Rıza Can Özdemir’i teşekkür eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, gönül bağı ile bağlı oldukları kardeş şehir Büyükçekmece Belediyesi aracılığıyla, Büyükçekmece halkına selam ve sevgilerini iletti.
SADIKOĞLU: “PAYLAŞIMLARIMIZ KARDEŞLİĞİMİZİ GÜÇLENDİRİYOR”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Büyükçekmece heyetini kabulünde, heyete İskele’yi anlattı. “Biz yarım ekmeğimizi bile paylaşmayı bilen bir toplumuz” sözünü bir kez daha hatırlatan Başkan Sadıkoğlu, kardeşliğin de bu açıdan büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesi’nin çok önemli festivaller düzenleyerek, renkleri ve kültürleri, şehirlerinde buluşturmayı başaran iki belediye olduğunu da sözlerine ekledi. Başkan Sadıkoğlu, konuşmasının sonunda ise sosyal ve kültürel paylaşımların kardeşlik ve dostluk ilişkilerini daha güçlendirdiğine dikkat çekti.
Okunma 1053 defa