Salı, 07 Aralık 2021 00:00

FB IMG 1638879143000

BAŞKANLAR İSKELE’DE BULUŞTU

BAŞKAN SADIKOĞLU, HASAN AKGÜN İLE BİR ARAYA GELDİ

Geçtiğimiz günlerde ülkemizde bir dizi temaslarda bulunan İskele Belediyesi’nin kardeş şehri Büyükçekmece Belediyesi’nden bazı meclis üyelerini makamında ağırlayan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, mevkidaşı Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’le de bir araya geldi. Akgün’ü İskele’de ağırlayan Başkan Sadıkoğlu’na, İskele Belediyesi Kültür& Sanat ve Diş İlişkiler Danışmanı Özlem Kadirağa da eşlik etti. Gönül bağı ile bağlı oldukları kardeş şehir Büyükçekmece Belediyesi aracılığıyla, Büyükçekmece halkına selam ve sevgilerini ileten Başkan Sadıkoğlu, kardeş belediyeler arasındaki sosyal ve kültürel paylaşımların, kardeşlik ve dostluk ilişkilerini güçlendirdiğinin bir kez daha altını çizdi.