İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 04 Ocak 2022 00:00

DEVLET TİYATROLARI ‘ÇAKIRLI’ İÇİN PERDE DİYECEK

FB IMG 1641320614084

 

DEVLET TİYATROLARI ‘ÇAKIRLI’ İÇİN PERDE DİYECEK

GENÇ YAŞTA YİTİRDİĞİMİZ MERHUM OYUNCU HÜSEYİN M. ÇAKIRLI UNUTULMUYOR

‘GOCASINI BİŞİREN GADIN’ ÇAKIRLI ANISINA İSKELE’DE SEYİRCİSİ İLE BULUŞACAK

Genç yaşta yitirdiğimiz İskele’nin sevilen ismi Hüseyin Merthan Çakırlı; tozunu yuttuğu, her defasında büyük bir heyecanla çıktığı sahnede, büyük bir özlemle anılacak. ‘Onsuz buruk bir yıl geçirdik’ diyen Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, O’nu anmaya, O’nun şehrine geliyor. Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’ndan yapılan açıklamada, merhum sanatçı aynı zamanda İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı Müdüresi Nermin Çakırlı’nın da eşi olan Hüseyin M. Çakırlı için 7 Ocak Cuma günü saat 20.00’da İskele AKM’de rezervasyon yaptırarak ücretsiz sahnelenecek ‘Gocasını Bişiren Gadın’ isimli oyunla seyircinin karşısına çıkacakları belirtildi, değerli oyuncuları merhum Çakırlı’yı da özlem ve rahmetle andılar. 

‘GOCASINI BİŞİREN GADIN’ ÇAKIRLI ANISINA İSKELE’DE SEYİRCİSİ İLE BULUŞACAK

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları, İskele’de’Gocasını Bişiren Gadın’ isimli oyunuyla perde demeye hazırlanıyor.Genç yaşta hayatını kaybeden, bölgemizin sevilen ismi, Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’nın başarılı oyuncularından merhum Hüseyin M. Çakırlı’yı anmak için sahnelenecek oyunu artı 14 yaş herkes ücretsiz izleyebilecek. 

ÜCRETSİZ SAHNELENECEK OYUNA REZERVASYONLA GİRİLEBİLECEK

Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’ndan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Kıbrıs Türk Devlet Tiyatroları’nın değerli oyuncularından Hüseyin Merthan Çakırlı'yı genç yaşta, zamansız kaybedişimizin üzerinden bir yıl geçti. Onsuz içimiz buruk iki sezon geçirdik. Bu hafta merhum sanatçımızın şehrinde, İskele'deyiz. Biliyoruz ki biz onu görmesek de o bizleri görecek. 7 Ocak Cuma akşamı İskele AKM'de ‘Gocasını Bişiren Gadın’ ile merhum sanatçımız Hüseyin M. Çakırlı anısına sahnede olacağız. Varlığı ve sanatı ile Kıbrıs Türk Tiyatrosuna önemli katkılar koyan Hüseyin Merthan Çakırlı’yı özlem ve rahmetle anıyoruz. Merhum sanatçımızın anısına sahnelenecek olan oyunumuz ücretsiz olup tüm İskele halkı davetlidir.”

KTDT açıklamasında oyunu izleyeme gelecek kişilerden, ADAPASS sorgulamasına dikkat çekerek önceden 0392 228 71 91 numaralı telefondan rezervasyon yaptırmalarını talep etti.

Okunma 889 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli